IMAO INTIMNE ODNOSE SA SUPRUGOM KOJA JE ISTOVREMENO I NJEGOVA ĆERKA! Mladi par UHAPŠEN zbog incesta (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/THE Wicked

FILMSKA PRIČA

IMAO INTIMNE ODNOSE SA SUPRUGOM KOJA JE ISTOVREMENO I NJEGOVA ĆERKA! Mladi par UHAPŠEN zbog incesta (VIDEO)

Ovaj neobičan par se venčao u oktobru u saveznoj američkoj državi Nebraska

Objavljeno:

Kako mediji prenose, Trevis Fildgrov je priznao da je imao intimne odnose sa ženom koja je i njegova supruga i ćerka. Nakon toga je osuđen na dve godine zbog incesta.

Takođe mu je zabranjen svaki dalji kontakt sa dvadesetjednogodišnom Samantom Keršer.

Ovaj neobičan par se venčao u oktobru u saveznoj američkoj državi Nebraska. Tokom suđenja oboje su priznali da su bili u incestuoznoj vezi, a ta činjenica potvrđena je i DNK-a testovima.

Policija je sa oboje obavila razgovor nakon što je dobila anonimnu dojavu o njihovom čudnom odnosu. Tom prilikom su oboje priznali da su bili u romantičnoj i polnoj vezi.

Samanta Keršer je tom prilikom ispričala policiji kako je tri godine ranije izrazila želju da upozna svog biološkog oca. Svoju nameru je saopštila majci koja je pristala da ih upozna i dogovorila je sastanak sa ćerkinim ocem.

Naredne tri godine, kako su ispričali policiji, imali su normalne odnose kakvi su i uobičajeni između ćerke i oca. Nisu želeli da otkriju kako je došlo do toga da porodični odnos preraste u polni, ali su priznali da su počeli da upražnjavaju intimne odnose.

Advokat odbrane rekao je da se njegov branjenik osećao posramljeno i da je žalio zbog onoga što je učinio.

Ono što, možda, može da bude olakšavajuća okolnost jeste da Trevis Fildgrov pati od povrede mozga i nije potpuno funkcionalna osoba.

Neki mediji su izneli i jednu škonatnu stvar. Naime, otkrili su, navodnu, informaciju da je između Samante i njene polusestre postojala opklada ko će prvi imati intimne odnose sa Trevisom.

Tokom suđenja Trevis Fildgrov je pristao da prizna krivicu kako bi dobio samo dvogodišnju zatvorsku kaznu.

Bonus video: SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.