OVO JE RUS ZA KOJIM SU DAME POLUDELE: Boli glava kako IZGLEDA, telo kao IZVAJANO, a ono što je uradio ŽENI... FOTO
Gleb Savčenko, Foto: Printscreen/Instagram/glebsavchenkoofficial

apolon ali...

OVO JE RUS ZA KOJIM SU DAME POLUDELE: Boli glava kako IZGLEDA, telo kao IZVAJANO, a ono što je uradio ŽENI... FOTO

Savčenko može i da se pohvali karijerom ispunjenom brojnim dostignućima i nezaboravnim nastupima

Objavljeno:

Gleb Savčenko je renomirani rusko-američki igrač, koreograf i model, nadaleko poznat po svom izuzetnom talentu i zadivljujućim nastupima. Rođen je 16. septembra 1983. godine u Moskvi, a od ranog detinjstva razvio je strast za plesom i posvetio se savladavanju različitih stilova, te je već sa 8 godina bio na sceni.

Sa godinama rigorozne obuke i nepokolebljive odlučnosti, Savčenko se etablirao kao istaknuta ličnost u svetu takmičarskog plesa. Popularnost je stekao zahvaljujući svojim nastupima u popularnoj TV emisiji "Ples sa zvezdama", gde su njegova neverovatna veština, harizma i neosporni talenat na sceni očarali publiku širom sveta.

Savčenko može i da se pohvali karijerom ispunjenom brojnim dostignućima i nezaboravnim nastupima. Njegov put od mladog entuzijaste plesa u Moskvi do međunarodne senzacije obeležen je istrajnošću i nepokolebljivom posvećenošću.

Osim toga, kada se pojavi na scenu, sve dame ne mogu da odole njegovom zavodljivom pogledu i osmehu, kao i izvajanom mišićavom telu.

Iako na profesionalnom planu samo niže uspehe, pre tri godine doživeo je ljubavni brodobolm. Naime, posle 14 godina braka sa profesionalnom plesačicom Elenom Samodanovom odlučili su 2020. da na njihov zajednički život stave tačku. A kako je Elena otkrila tada za medije, glavni razlog rastanka bilo je konstantno neverstvo Gleba. A kako nije više mogla da se pravi da ne vidi prevare, odlučila da se razvede.

Međutim, ovaj zgodni dasa pokušao je sve da zataška, te je ove nadove oštro demantovao. Osim toga, otišao je i korak dalje i za medije je izjavio da ga je bivša supruga razočarala, jer je odlučila da privatni život iznosi u javnost.

U Rusiji su bili jedan od omiljenih parova, a zajedno su osvojili i Ameriku. Kruna njihove ljubavi su dve ćerkice, te im je posle razvoda glavni cilj bio da ih zaštite od svih natpisa i neprijatnih situacija.

"Moj prioritet broj jedan trenutno i uvek će biti moje ćerke i da ovaj razvod ima što je moguće minimalniji efekat na njih. Ponekad veze ne uspeju i ovo je jedan od onih trenutaka."

Elena i ja smo se složili da budemo prijateljski nastrojeni jedno prema drugom. Ćerke i njihov razvoj i napredak su nam na prvom mestu – rekao je tada Gleb.

Potom su u medijima počele da se pojavljuju razbe spekulacije, te su plesača spajali sa brojnim koleginicama, sve je interesovalo da li je baš neka od njih “kriva” za razvod.

- Moj odnos sa Krišečom u “Plesu sa zvezdama” bio je potpuno prijateljski. Neću dozvoliti da se laži šire interentom, ona nije kriva sa moj razlaz sa ženom – bio je jasan tada plesač.

A onda je uplovio u vezi, takođe sa plesačicom Elenom Bel, a ističu da ih je zbližila činjenica da oboje imaju decu istih godina. Prvi put se o njihovoj romansi šuškalo u julu 2021. Godine, njihova ljubav do danas traje.

Jedna od dve Savčenkove ćerke je otprilike istih godina kao Belina ćerka i njih dve su se postale jako bliske u poslednjih nekoliko godina, što Glebu i Bel mnogo znači. Čuvenom plesaču je ovo prva zvanična veza otkako je potpisao papire za razvod, a neretko jedno drugom upute i romantične poruke preko društvenih mreža.

U nastavku pogledajte prilog o tome šta Maja misli o Karleuši:

01:53

JELENA JEDNOM RUKOM UDARA PO GUZI, DRUGOM POHVALI! Maja Nikolić imala samo reči hvale za Karlušu: Volim njen BEZOBRAZLUK

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.