ČETIRI GODINE OBILAZILA MAJČIN GROB, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Nije znala šta ju je SNAŠLO, jezivo!
Groblje, Foto: RINA

UŽAS

ČETIRI GODINE OBILAZILA MAJČIN GROB, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Nije znala šta ju je SNAŠLO, jezivo!

Ivon je umrla u 61. godini, a svojoj ćerki je ostavila u amanet da je sahrani na istoj parceli, gde počivaju njeni roditelji

Objavljeno:

Rejčel Grifits iz Kardifa verovala je da je ispunila majčinu poslednju želju kada je njen pepeo položila u isti grob, gde počivaju njeni roditelji.

Četiri godine kasnije, doživela je šok kada je osoblje krematorijuma priznalo neverovatnu grešku, prenosi Daily Star.

Naima, ispostaviće se da urna sa pepelom nikada nije položena u grob, a čelnici kompanije nisu imali objašnjenje zašto.

Rejčel i njen sin Džordan posetili su grob pedesetak puta, a nisu znali da Ivon, koja je preminula od srčanog udara 2017. godine, nema poslednje počivalište.

“Moja mama je ostala na polici. Sin je razgovarao sa njom, a ona nije ni bila tamo. Ovo nije smelo da se desi. Osećam se kao da sam je izneverila”, kazala je svojevremeno medijima.

Ivon je umrla u 61. godini, a svojoj ćerki je ostavila u amanet da je sahrani na istoj parceli, gde počivaju njeni roditelji, Anita i Lin, na Zapadnom groblju u Kardifu.

Ivon je prethodno izgubila sestru Linet Megi, a njen pepeo je zadržala kako bi jednog dana zajedno bile sahranjene pored roditelja.

Sahrana je organizovana 5. juna 2017. godine, ali se ispostavilo da je osoblje spustilo u grob samo pepeo Linet Megi.

Neverovatnu vest Rejčel je dobila nekoliko godina kasnije. U pismu koje su uputili čelnici krematorijuma je navedeno da je pepeo majke pronađen “tokom redovne provere”.

U međuvremenu, posmrtni ostaci Ivon su postavljeni na mesto, ali ne kako je u startu planirano. Troškove je pokrila firma.

Bonus video:

02:22

MAJKU SU MI U GROB OTERALI, TO IM NEĆU OPROSTITI! Ćerka preminule optužuje odgovorne u staračkom domu za nemar: NEĆE SE IZVUĆI!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.