OVO JE PORUKA KOJU JE ČARLS POSLAO DAJANI UOČI VENČANJA: Znao je da je BRAK OSUĐEN NA PROPAST, čitavu noć je JECAO?
Princeza Dajana i Čarls, Foto: Profimedia

VEZA KOJA I DANAS INTRIGIRA

OVO JE PORUKA KOJU JE ČARLS POSLAO DAJANI UOČI VENČANJA: Znao je da je BRAK OSUĐEN NA PROPAST, čitavu noć je JECAO?

Brak princeze Dajane i Čarlsa je izgleda otpočetka bio osuđen na propast

Objavljeno:

Kraljevsko venčanje Dajane Spenser i tadašnjeg princa Čarlsa 1981.godine bilo je tada mnogo iščekivano, jer su svi hteli da vide kako će izgledati kada budući kralj (i kraljica) stupe u brak, piše Glossy.

Stoga je potpuno razumljivo da je Dajana Spenser bila nervozna noć uoči venčanja.

Podsetimo, ona je već tada naslućivala da je princ Čarls u vezi sa Kamilom i dvoumila se da li uopšte da se uda za njega.

A izgleda da je slično razmišljao i princ od Velsa.

Ipak, želeo je da na svaki način pruži podršku svojoj budućoj supruzi i da udeli koji savet.

Prema rečima u knjizi o kraljici Kamili, kraljevski pisac Peni Džunior je otkrio da je princ Čarls uoči venčanja poslao poruku kući Klarens, gde je Dajana bila pre venčanja.

- Noć pre venčanja, koje je Dajana provela u kući Klarens sa svojom sestrom Džejn, Čarls joj je poslao poruku zajedno sa pečatom koji je nosio pero princa od Velsa - ispričao je on.

- Jako sam ponosan na tebe i kada sutra dođeš u crkvu, ja ću te čekati pred oltarom. Samo ih sve gledaj u oči i sredi ih - stajalo je u poruci, prenosi britanski Express.

Međutim, autor takođe tvrdi da je do tog trenutka Čarls već verovao da je venčanje bilo greška, ali je smatrao da je prekasno da se povuče. Ranije su kraljevski biografi pisali da je tadašnji prestolonaslednik preplakao veče pre venčanja, siguran da će uraditi nešto što nije pametno, još uvek pateći za Kamilom Parker.

Princeza Dajana i Čarls na venčanju
Princeza Dajana i Čarls na venčanju foto: Profimedia

- Čarls nije bio ubeđen da čini pravu stvar što je oženio Dajanu, ali nije bilo izlaza, pa je bio potkrepljen nadom da će stvari biti drugačije kada se venčaju - piše kraljevski pisac.

Dajana i Čarls su bili u braku do 1996. godine iako su se rastali nekoliko godina pre zvaničnog razvoda.

Iz njihove ljubavi su se rodili prinčevi Vilijam i Hari.

Princ Čarls se 2005. godine oženio ljubavlju svog života, Kamilom Parker, a u maju ove godine oboje su krunisani i dobili nove titule: kralj i kraljica.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.