BIZARNA "GREŠKA" OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU BRAKA DAJANE I ČARLSA? Dobro pogledajte FOTOGRAFIJU, šta nije U REDU? (FOTO)
Princeza Dajana i Kralj Čarls III, Foto: Profimedia

NEĆETE VEROVATI

BIZARNA "GREŠKA" OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU BRAKA DAJANE I ČARLSA? Dobro pogledajte FOTOGRAFIJU, šta nije U REDU? (FOTO)

Mlada princeza se osmehuje dok se, kao kava krhka devojčica naslanja na svog supruga - princa koji se zaštitnički privija na svoje grudi

Objavljeno:

Na prvi pogled na poštanskoj marki ništa nije neobično - mladi, zaljubljeni kraljevski par pozira fotografu smešeći se. Međutim, ako se malo više zamislite nad onim što vidite uočićete jednu bizarnu i krajnje tendencionu praksu koju je britanska kruna stalno praktikovala kada je u pitanju bila princeza Dajana.

Mlada princeza se osmehuje dok se, kao kava krhka devojčica naslanja na svog supruga - princa koji se zaštitnički privija na svoje grudi. Fotografija deluje krajnje romantično… osim što je u potpunosti lažna!

Čarls i Dajana bili su iste visine! Tačno 178 centimetara! Pa ipak, to niko ne bi mogao da pretpostavi ukoliko bi samo video njihove portrete.

Jer - na svim zvaničnim fotografijama Dajana je skoro “za glavu” prikazana niža od supruga!

Fotografi iz Bakingemske palate izgleda da su smatrali da će naslednik britanske krune dobiti na muževnosti i snazi ako bude prikazan viši od svoje “lepše polovine”. Da li su pribegli fotošopu ili je princ nosio štikle, nije poznato.

Ono što se zna je da je tokom javnih nastupa princeza Dajana, ukoliko je bila u prisustvu princa, uvek nosila ravne cipele ili baletanke kako bi Čarls izgledao makar malo viši.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso/ Istorijski zabavnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.