SNIMCI JEZIVE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO DIMITRIJE I NJEGOV UNUK (3): Roditelji mališana NEMI OD BOLA (VIDEO)
Snimak saobraćajne nesreće u Grčkoj, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Lepanto TV

TRAGEDIJA U GRČKOJ

SNIMCI JEZIVE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO DIMITRIJE I NJEGOV UNUK (3): Roditelji mališana NEMI OD BOLA (VIDEO)

Snimak automobila koji je bio u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Dimitrije Skarlatose (66) i njegov trogodišnji unuk težak je za gledanje

Objavljeno:

Čitava Grčka oplakuje tragičnu smrt Dimitrija Skarlatosa (66), njegovog trogodišnjeg unuka Dimitrisa i Marije Aleksandratos (53), koji su poginuli u teškoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče oko 23 sata kod Patre.

Nesreću je izazvao Dimitrije, koji je u "jaguaru" bio sa svojom suprugom i njihovim unukom, kada je iznenada izgubio kontrolu nad volanom, udario u banderu, preleteo u suprotnu traku gde je udario u džip koji je vozila Marija, a potom u još jedan automobil.

Tik iza jaguara bili su Dimitrijevi sin i snaja, koji su gledali kako njihov trogodišnji sin strada na licu mesta.

Na potresnim snimcima sa mesta nesreće vide se delovi vozila rasutih po putu i jaguar koji je uništen maltene do granica neprepoznatljivosti.

Zašto je Dimitrije izgubio kontrolu nad volanom i dalje nije poznato. Iako su ekipe Hitne pomoći brzo stigle na lice mesta i iz tri uništena vozila izvukli petoro putnika, za Dimitrija, njegovog unuka i gospođu Mariju nije bilo spasa. Oni su proglašeni mrtvim nedugo po dolasku u bolnicu.

Otac i majka malog Dimitrisa nemi su od bola. Samo dan ranije pravili su svadbu, a Dimitrije je došao iz Nemačke kako bi oženio sina.

Veruje se da je mali Dimitras tražio da se vozi sa babom i dedom u kolima, a njegovi roditelji su bili odmah u vozilu iza, ni ne sluteći da će to biti poslednji put da vide svoje dete.

Kako javljaju grčki mediji, lekari se i dalje bore za život Dimitrijeve supruge (61).

Bonus video:

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.