NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU NESTALOG OCA KOJI JE POSLE 10 GODINA NAĐEN ŽIV: Supruga UHVAĆENA u LAŽI! (FOTO)
Foto: Giorgio Ceccarelli/ Facebook

DA LI JE MOGUĆE?

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU NESTALOG OCA KOJI JE POSLE 10 GODINA NAĐEN ŽIV: Supruga UHVAĆENA u LAŽI! (FOTO)

Gera je lociran i identifikovan pre sedam godina od strane grčke policije nakon početka istrage na evropskom nivou

Objavljeno:

SlučajAdama Gere, koji je nestao pre 10 godina kad je najbližima ostavio poruku da ide da se ubije, dobila je novi preokret.

Gera, otac dve ćerke, podsetimo, ostavio je 2013. godine pisma najbližima u kojima je jasno naveo nameru da okonča svoj život, međutim, nedavno je otkriveno da je živ i zdrav i da ima radnju u Patrasu u Grčkoj.

Ansa sada navodi da je njegova supruga, Rafaela, koja je zatražila pomoć novinara da istraži navode da je nestali Adamo živ, zapravo još od 2016. godine znala da je njen muž u Grčkoj.

Ansa i Republika pišu da je žena tu činjenicu navela u prijavi podnetoj u septembru 2016. lokalnoj policiji Imole, gde inače živi, a kojom je zahtevala da Gera plaća izdržavanje za njihovo dvoje dece. Gera je lociran i identifikovan pre sedam godina od strane grčke policije nakon početka istrage na evropskom nivou.

Rafaela je nakon nestanka supruga dobijala finansijsku podršku od svekrve, međutim, starija ćerka se tada upisala na fakultet i navodno je želela dodatnu pomoć.

Supruga je do sada insistirala da je obaveštena da je njen suprug živ u februaru 2022. godine kad je saznala da je podneo zahtev za upis u registar stalnih stanovnika Italije u inostranstvu.

Bonus video:

01:41

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DR BOŽIĆA Moj profesor je nestao na KiM zbog organa koje je prodavala OVK!

(Espreso/Protothema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.