POLITIČARKA SUZANA SNIMALA ODNOSE SA MUŽEM PA PRENOSILA UŽIVO! Neviđeni skandal, evo kako se BRANILA
Suzana Gibson sa suprugom, Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@SUSANNASGIBSON

skandalčina

POLITIČARKA SUZANA SNIMALA ODNOSE SA MUŽEM PA PRENOSILA UŽIVO! Neviđeni skandal, evo kako se BRANILA

Američka političarka snima intimne odnose sa mužem i objavljuje na platformu za odrasle

Objavljeno: 13:02h

Kandidatkinja demokrata iz Virdžinije u Americi za Dom delegata Suzana Gibson (40) imala je intimni odnos sa svojim mužem na mreži i zamolila je svoju virtuelnu publiku da se uključi sa savetima.

Suzana je majka dvoje male dece. Učestvuje u trci za predstavljanje Distrikta 57 u Ričmondu. Prema snimcima arhivskog materijala u koje je imao uvid Vašington Post Gibson je na stranici za striming za odrasle pokazala nešto više od kože. Četrdesetogodišnja medicinska sestra je na platformi bila domaćin više desetina uživo uključenja sa svojim mužem, koji su zatim postavljeni u javno dostupnu arhivu na veb lokaciji u septembru 2022. godina nakon što je proglasila svoju kandidaturu, prenosi nypost.com.

Suzan Gibson sa porodicom
Suzan Gibson sa porodicomfoto: TWITTER/PRINTSCREEN/@SUSANNASGIBSON

Od svojih pratilaca je tražila više novca u zamenu za određene radnje u privatnim emisijama dodajući da je sakupljala novac za dobar cilj. U drugim video-snimcima je sugerisala da su njen muž i ona "pokušali da se zamene" sa različitim partnerima jer je "etički nemonogamna", ali da on "ne voli da deli".

U izjavi Suzana je javno objavljene video-snimke nazvala nezakonitim upadom u njenu privatnost osmišljenom da ponizi mene i moju porodicu. "Neće me zastrašiti i neće me ućutkati. Moji politički protivnici i njihovi republikanski saveznici su dokazali da su voljni da počine se**ualni zločin kako bi napali mene i moju porodicu jer ne postoji granica koju neće preći da ućutkaju žene kada progovore", rekla je.

Advokat kandidata, Daniel P. Vatkins, rekao je da su arhivirani video-snimci kršenje zakona o osvetničkoj pornografiji Virdžinije, prema kojem je prekršaj klase 1 "zlonamerno" širenje se**ualnih slika ili golotinje druge osobe sa "namerom da se prinude, uznemiravaju ili zastraše".

Bonus video:

01:48

SNIMANJE INTIMNIH TRENUTAKA BEZ SAGLASNOSTI PARTNERA: Zloupotreba kućnih snimaka sve češći oblik NASILJA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.