DECA GLEDALA POLUGOLU PLESAČICU U TREBIČU, POJAVIO SE SKANDALOZAN SNIMAK: Gradonačelnik pobesneo i HITNO REAGOVAO!
Deca gledala polugolu plesačicu u Trebiču, Foto: Printscreen/Facebook/Michal Janotka

neverica

DECA GLEDALA POLUGOLU PLESAČICU U TREBIČU, POJAVIO SE SKANDALOZAN SNIMAK: Gradonačelnik pobesneo i HITNO REAGOVAO!

Mališani su prisustvovali skandaloznom plesu razgolićene devojke

Objavljeno: 16:44h

U Trebiču u Češkoj proteklog vikenda je održan Festival vina rozea, na prvi pogled prijatan događaj, koji je u svom programu obećavao zabavu i za odrasle i za decu. Ali...

Niko od prisutnih verovatno nije očekivao da će njihove mališane zabavljati polugola plesačica sa bradavicama prekrivenim samo sitnim ukrasima, javlja češki "Novi čas".

"Na Festivalu vina rozea u Trebiču bićete počašćeni kraljevski, i to ne samo zato što se održava u bašti zamka. Dođite i uživajte u popodnevnim satima kao u bajci uz ukusna birana vina iz čeških i moravskih vinograda i probajte bisere domaće i šire gastronomije. Ceo dan program će zaokupiti mališane, kako bi roditelji imali dovoljno vremena za degustiranje i kontrolisano prejedanje. Obojimo vašu subotu u roze!", mamio je posetioce program.

Međutim, kako se pokazalo na priredbi u subotu, program koji su deca pogledala bio je više nego "golicav" - na sceni je bila burleska.

Burleske su umetnički ples koji podseća na striptiz, ali bez skidanja do "gole kože". Ipak, nastup u Trebiču bio je više nego hrabar.

"U početku sam mogao da kažem da je bilo nekoliko nivoa burleske, a da je moja majka bila najizloženija. Oni imaju tendenciju da budu više prikriveni", priznao je kasnije organizator događaja Aleš Mejzlik.

Zanimljiv program, koji su pratila deca, izazvao je oštre kritike, ne samo javnosti, već i gradonačelnika Trebiča Pavela Paskala. On je rekao da ovo "ne pripada događaju koji podržava grad Trebič". On je dodao da će od organizatora tražiti povraćaj novca i da će razmotriti podršku u narednim godinama.

"Želimo da se izvinimo svima koji su došli na subotnji 9. Festival vina rozea i otišli ​​ogorčeni programom, konkretno burleskom. Razumemo reakcije roditelja koji su zajedno sa decom bili na Festivalu i prihvatamo punu odgovornost za greške koje su se desile – kao što je neodgovarajući tajming ove predstave na programu. Po dogovoru sa gradom, koji ni na koji način nije učestvovao u programu, vratićemo subvenciju u iznosu od 60.000 kruna, koliko je bilo ustupljeno za organizaciju proslave. Žao nam je što je ova godina ostavila tako gorak ukus, to nam je pouka za naredne godine", rekao je on.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.