DA LI JE OVAJ NORMALAN? SKOČIO JE SA KROVA NA TOBOGAN, PA U BAZEN: Posledice su bile UŽASNE, NIJE ZA SVAČIJE OČI
Čovek skače na tobogan, pa u bazen, Foto: Printscreen/Instagram/team_acrobate

UŽAS

DA LI JE OVAJ NORMALAN? SKOČIO JE SA KROVA NA TOBOGAN, PA U BAZEN: Posledice su bile UŽASNE, NIJE ZA SVAČIJE OČI

Čovek je, umesto da se spusti sa tobogana u bazen, prvo skočio sa krova na tobogan

Objavljeno:

Video snimak muškarca koji skače u bazen, ne sa vrha tobogana, nego sa krova platforme na koju se penju svi oni koji žele da osete adrenalin i zabavu tokom boravka u akvaparku, postao je viralan odmah po objavljivanju, a zbog epiloga priče koji je doživeo, morao je da se oglasi i sam park.

Naime, čovek je, umesto da se spusti sa tobogana u bazen, prvo skočio sa krova na tobogan. Zbog velike brzine odleteo je u vazduh i zatim pao u bazen. Naravno, akrobacija nije prošla bez posledica. Velik deo noge, stomaka i donji deo leđa prekriveni su velikim masnicama.

Iz parka u Francuskoj, u kojem se nalazi vodeni tobogan, saopštili su da takve akrobacije mogu da rade samo učesnici takmičenja koje se tamo održavalo i da pre toga potpisuju ugovor prema kojem park ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko se povrede.

"Ipak je to bilo takmičenje kaskadera"

"Jasno, takmičenje je bilo za sportiste i kaskadere, a ne za opštu populaciju", saopštili su i dodali kako takmičenje održavaju svake godine početkom avgusta te da je skakanje s krova namenjeno isključivo za učesnike.

Nakon što se na društvenim mrežama najpre pojavio snimak skoka, a potom i njegovih posledica, korisnici su se složili da je reč o opasnoj praksi koju nikako ne bi trebalo pokušavati.

"Šta nije u redu s tobom?", "Ovom frajeru treba neki hobi koji mu neće ugrožavati život", "Je l' ovaj pokušava da se zabavi ili pokušava da se ubije?", komentarisali su ljudi.

Bonus video: DEČAK JE BIO OPOMENUT DA NE SKAČE U PLITAK BAZEN Oglasili se iz uprave SC Čair nakon teškog povređivanja tinejdžera

03:25

DEČAK JE BIO OPOMENUT DA NE SKAČE U PLITAK BAZEN Oglasili se iz uprave SC Čair nakon teškog povređivanja tinejdžera

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.