PRONAŠAO BOCU KOJA JE PUTOVALA ČETIRI GODINE, A ONDA JE PROČITAO ŠTA PIŠE: Život mu se tada skroz promenio (VIDEO)
Frank Bolger koji je našao poruku u boci, Foto: PrintScreen/ YouTube/ 6abc Philadelphia

neverovatno

PRONAŠAO BOCU KOJA JE PUTOVALA ČETIRI GODINE, A ONDA JE PROČITAO ŠTA PIŠE: Život mu se tada skroz promenio (VIDEO)

Frank Bolger koji je našao poruku u boci koja je putovala stotinama kilometara od Irske do Amerike

Objavljeno:

Skoro svi su čuli za čuvene poruke u bocama. Međutim, malo ljudi je takve boce zaista i pronašlo, a kamoli saznalo ko ih je napisao i bacio u more. Takva čast pripala je jednom Amerikancu onda kada je sa svojom suprugom i unukom čistio obližnju plažu. Pročitavši poruku u boci, poželeo je da autora poruke što pre pronađe.

Poruka u boci isplivala je na plažu u Nju Džersiju, SAD, kada ju je Fank Bolger pronašao. Zbog tajanstvene poruke u minijaturnoj boci, odlučio je da se upusti u potragu za devojkom po imenu Aoife koja je 2019. poslala pismo u more.

"Pozdrav iz Irske. Ovu sam bocu bacila u more da je neko nađe. Možda je otputovala u Afriku ili na Island! Neću znati da li ju je neko pronašao, ali nadam se da će biti pronađena!" stoji u poruci.

Frank je krenuo u potragu za osobom koja je napisala poruku, a cela priča ubrzo je postala viralna.

Boca doputovala iz Irske

Ispostavilo se da je boca s porukom doputovala iz Irske. Napisala ju je pre četiri godine devojka Aoife Brajn koja živi u Braju u Irskoj. Iako se nije nadala da će njena poruka u boci ikada biti pronađena, da se to desilo saznala je nakon što je njen otac gledao vesti na TV-u gde se pojavila priča o otkriću.

Nakon što je saznala da par iz Amerike traži baš nju, devojka je odlučila da se javi Amerikancu putem mejla, međutim on je bio skeptičan oko toga da li je zaista reč o pravoj autorki poruke.

"Pitao sam je u mejlu može li da mi pošalje neke slike i neke uzorke rukopisa", rekao je za Frank za tamošnje medije.

Devojka je pristala, a on se tada uverio da je zaista Aoife devojka koja je napisala poruku.

Bolger i Aoife čuli su se putem telefona kako bi razmenili priče. Poruka napisana 17. jula 2019. putovala je iz Irske do SAD-a ukupno 1.500 dana.

Bonus video:

07:04

PORUKA SRBIMA DA SE SELE SA KOSOVA DATIRA OD RANKOVIĆEVE SMENE! Glišić o novoj pucnjavi na KiM: Kurti je samo okupacioni žandar

(Espreso/ blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.