ISPLIVALA FOTOGRAFIJA KRALJICE ELIZABETE KOJU DO SADA NISTE VIDELI! Reči Čarlsa ostaviće vas BEZ TEKSTA (FOTO)
Kralj Čarls III, Foto: Profimedia

kraljevska porodica

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA KRALJICE ELIZABETE KOJU DO SADA NISTE VIDELI! Reči Čarlsa ostaviće vas BEZ TEKSTA (FOTO)

Kralj Čarls III odao je na godišnjicu smrti emocionalnu počast svojoj majci uz fotografiju mlade kraljice

Objavljeno:

Na današnji dan pre godinu dana Velika Britanija i Komovelt ušli su u žalost zbog smrti kraljice Elizabete II, pa se njen naslednik prisetio njene vladavine duge 70 godina.

Njen sin kralj Čarls III odao je na godišnjicu smrti emocionalnu počast svojoj majci, zahvaljujući ljudima širom sveta na podršci nakon što je preuzeo njenu ulogu suverena. Čarls je takođe ponovo potvrdio svoje obećanje da će svoj život posvetiti tome da služi kao kralj.

- Obeležavajući prvu godišnjicu smrti Njenog veličanstva i mog stupanja na dužnost, sa velikom ljubavlju se prisećamo njenog dugog života, odanog služenja i svega što je značila mnogima od nas - kaže on u audio-poruci objavljenoj na zvaničnom nalogu kraljevske porodice na Instagramu.

- I ja sam duboko zahvalan na ljubavi i podršci koja je iskazana mojoj supruzi i meni tokom ove godine, jer činimo sve što možemo da vam svima budemo na usluzi - dodao je Čarls.

Kralj je ostao u Balmoralu u Škotskoj, gde je kraljica umrla, kako bi proveo vreme „tiho razmišljajući" o svom gubitku, kao i o svojih prvih 12 meseci na mestu suverena, „radujući se budućnosti".

Uz audio-poruku kralja palata je objavila fotografiju kraljice koju je lično odabrao Čarls. Ona je nastala 16. oktobra 1968. i do sada nije objavljivana, ali je prvi put prikazana u Nacionalnoj galeriji portreta od 1968. do 1969. godine.

U trenutku nastanka fotografije kraljica je imala 42 godine. Nosila je odeću sa podvezicama i tijaru Velikog kneza Vladimira.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.