ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK KRALJA ČARLSA: Ovo će vas sigurno ŠOKIRATI, nećete verovati SVOJIM OČIMA! (VIDEO)
Kralj Čarls III, Foto: Printscreen/Youtube/ The Royal Family Channel

DA LI JE MOGUĆE?

ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK KRALJA ČARLSA: Ovo će vas sigurno ŠOKIRATI, nećete verovati SVOJIM OČIMA! (VIDEO)

Prilično neočekivan trenutak uhvatili su fotografi i video kamere

Objavljeno: 16:31h

Peta epizoda najnovije sezone "Krune", pod nazivom "Put napred", završava se scenom u kojoj tadašnji princ Čarls izvodi brejkdens na dobrotvornoj akciji. Dok su mnogi mislili da je u pitanju fikcija, ovaj trenutak u seriji je baziran na istinitom događaju.

Naime scena verodostojno oslikava kralja Čarlsa III koga je poneo trenutak, što se može i videti na snimku koji je nastao drugom polovinom prošlog veka.

Dana 29. marta 1985. godine, Čarls je prisustvovao radionici koju je organizovala dobrotvorna organizacija Prince's Trust, u jednom manjem mestu, kako je prenela agencija Press Association.

Čarlsa su “nagovorili da proba brejkdens sa trojicom mladića, on je pomerao noge u sporoj robotskoj imitaciji, čak je pao na kolena“, navodi se u tekstu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ The Royal Family Channel

Prilično neočekivan trenutak uhvatili su fotografi i video kamere. Snimak je dostupan na Jutjubu, a mnogi su ga podelili na društvenim mrežama nakon što su odgledali petu epizodu "Krune".

Ipak, postoji jedna ključna stvar koju realizatori serije nisu razumeli, u pitanju je vremenska linija. Serija “Kruna” smešta trenutak brejkdensa u 90-te, a čitav događaj se odigrao deceniju pre toga.

Svakako, komentari ispod videa na Jutjubu sugerišu da niko nije očekivao ovakve plesne pokrete sadašnjeg kralja Čarlsa, a većina je oduševljena koliko se potrudio da učestvuje u svemu tome.

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.