TRAMP OŠTRO: Vladimir Putin podržava "zlu osobu", Asad je životinja!
Foto: Reuters, AP

o podršci rusije bašaru el asadu

TRAMP OŠTRO: Vladimir Putin podržava "zlu osobu", Asad je životinja!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin podržava "zlu osobu" u Siriji, a sirijskog predsednika Bašara el Asada nazvao je "životinjom"
Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin podržava "zlu osobu" u Siriji, a sirijskog predsednika Bašara el Asada nazvao je "životinjom".

Tramp je istakao da je Putinova podrška Asadu veoma loša po Rusiju i veoma loša po čovečanstvo.

Sa druge strane, prema rečima zamenika ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Rjabkova, američka politika prema Siriji predstavlja enigmu za Moskvu. On naglašava da ruski zvaničnici smatraju da retorika Vašingtona naginje ka tome da postane "primitivna i neotesana".

Američki predsednik je izjavio je da SAD ne planiraju kopnenu intervenciju u Siriji, nakon što je nedavno naložio raketne udare na sirijsku vazduhoplovnu bazu, ali je izrazio uznemirenost zbog prizora umiruće dece.

Tramp ističe da je, kada je to video, pomislio da se "nešto mora učiniti", a naročito su ga, kaže, zabrinuli prizori dece na samrtnim mukama posle prošlonedeljnog hemijskog napada u Han Šejkunu. (Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.