DEVOJČICA HRANILA RIBE, A ONDA JE KRENULA DA VRIŠTI IZ PETNIH ŽILA: Iz vode je iskočilo OVO džinovsko stvorenje
Foto: Printscrene/Youtube/ DailyPicksandFlicks

užas

DEVOJČICA HRANILA RIBE, A ONDA JE KRENULA DA VRIŠTI IZ PETNIH ŽILA: Iz vode je iskočilo OVO džinovsko stvorenje

Video je na društvenim mrežama objavio njen otac koji je snimio zastrašujuću scenu, a dete je prošlo bez povreda

Objavljeno: 16:23h

Meštani Floride navikli su na razne morske životinje koje se pojavljuju na njihovoj obali. Ajkule su postale uobičajena pojava, a vlasti stalno apeluju na kupače i turiste da vode računa gde se kupaju jer se ovi morskski predatori sve češće izuzetno blizu obale.

Ali, ono što se dogodilo jednoj devojčici na pristaništu zaprepastilo je sve koji su ovaj zastrašujući snimak videli na društvenim mrežama.

Na video snimku se vidi devojčica od deset, dvanaest godina koja kleči na doku u pristaništu. U ruci drži ribu i mami neko stvorenje koje pliva tik ispod površine. Kako se čuje na snimku majka joj govori da se ne plaši, da je to verovatno ajkula i da one ne iskaču iz vode.

U jednom trenutku učinilo se da je riba krenula da izađe iz vode, ali je devojčica brzo povukla ruku. Igru nastavlja mameći predatora i u jednom trenutku voda se zapenila i iz mora je iskočila džinovska riba koja je zgrabila mamac iz njene ruke ruku koju je gotovo progutala do iznad lakata.

Pristaništem se prolomio vrisak devojčice. Ogromna riba, na sreću joj je pustila ruku i nije je povukla sa sobom u vodu. U sledećoj sceni vidi se uplašena devojčica koja je nakon incidenta skočila i povukla se sa ivice doka, dok je gleda ruku i na sreću, ostala je potpuno nepovređena.

Post je postavio njen otac koji je snimio zastrašujuću scenu, ali tvrdi da njegova ćerka ni u jednom trenutku nije bila u opasnosti.

- Nalazimo se na mestu zvanom Robijeva marina u Islamoradi na Floridi. Možete ručno hraniti tarpone. Ovde mojoj ćerki ruku u potpunosti proguta džinovski tarpon. Imao sam sreću da ga savršeno i usporeno snimim. Reakcija je neprocenjiva! - napisao je otac ove devojčice.

Usledili su brojni komenentari na ovaj post.

- Zaboravite ajkule, ova devojčica je hranila džinovskog tarpona na Floridi (gde drugde?!) kada je zamalo ostala bez ruke.

- Ovo izgleda kao iz noćne more.

- Dete, gde su ti roditelji? Zašto niko nije pazio na tebe.

- Ono što me stvarno muči je mama je rekla da ajkule ne iskaču. Gospođo, grdno grešite ajkule mogu zaista visoko da iskoče iz vode. Ajkula ne bi iskočila jer nije mogla da oseti miris riblje krvi, ali je verovatno opasno govoriti ljudima tako nešto.

- Roditelji treba da vas je sramota. Dovodite u opasnost sopstveno dete samo zbog viralnog snimka. Sram vas bilo.

- Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo sa ovom devojčicom da je za ruku zgrabila ajkula - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

Bonus video:

03:03

KORNJAČA VELIKA KAO FIĆA: Džinovsko čudovište OTKRIVENO na jugu Srbije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.