GUGL KAMERA SNIMILA JEZIV PRIZOR, OD OVOGA SE I DANAS SVIMA DIŽE KOSA NA GLAVI: U jedan DETALJ svi gledaju! (FOTO)
Bicikl, Foto: Printscreen/Twitter/@St_Hill

ŠTA VI MISLITE?

GUGL KAMERA SNIMILA JEZIV PRIZOR, OD OVOGA SE I DANAS SVIMA DIŽE KOSA NA GLAVI: U jedan DETALJ svi gledaju! (FOTO)

Ništa ne bi bilo čudno da upravo "umotani detalj" nije privukao pažnju posmatrača

Objavljeno:

Zapanjujuće slike koje je snimila Google kamera u Ohaju, prikazuju čoveka koji gura bicikl uz ivicu puta sa prebačenom sivom ceradom.

Ništa ne bi bilo čudno da upravo "umotani detalj" nije privukao pažnju posmatrača.

S obzirom da oblik podseća na "umotano telo", čije noge vise preko upravljača, Google je zamaglio čoveka pošto su ga "internet stručnjaci" neopravdano nazvali ubicom - koji je krenuo da se "otarasi dokaza".

Tek je ponekom korisniku palo napamet da je čovek možda samo prenosio šator.

Pravi krimi-fanatici brzo su krenuli na posao, osvetlivši sliku, neopravdano tvrdeći da pokazuje "krv" na čovekovim čizmama i rukama, dok su neki pitali da li su neobične slike prijavljene policiji.

Ipak, oprezniji korisnici interneta istakli su da je ova oblast bila popularna među beskućnicima koji su postavljali šatore u ulici pored Kent Rouda.

Oni veruju da fotografije snimljene u junu 2019. jednostavno prikazuju beskućnika koji premešta presavijeni šator do ili iz kampa.

1 / 2 Foto: Google Street View

Čini se da je bes oko navodnog "tela" podstakla Google da reaguje, jer su zamaglili šta god da je čovek nosio, nakon što je objava imala više od 1.000 deljenja na Facebooku.

"Moja nećaka mi je pokazala (fotografiju) i sačuvala sam je na telefonu, pa sam odlučila da pregledam Kent Roud na Googleu kako bih se uverila da je još tamo".

Komentari su bili urnebesni: "Slika bukvalno vredi hiljadu reči", "Realno je da verovatno seli stvari iz kampa za beskućnike koji je nekada bio u blizini", "On ima telo!", "Nadajmo se da je to šator, a ne telo"...

Neki su se i našalili: "Zamislite da tako hodate sa telom niz put i vidite prokleti Google automobil kako prolazi pored vas sa svim kamerama".

Jedan od korisnika je dao najverovatnije objašnjenje: "Tamo je nekoliko godina postojao šatorski grad za beskućnike. Pretpostavljam da je šator".

Google je odbio da komentariše, a kontaktirana je i policijska uprava Akrona.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.