SRBIN UMRO NAKON SASLUŠANJA U POLICIJI, SAMO JE PAO?! Iza sebe ostavio TROJE DECE, porodica zahteva ODGOVORE
Austrijska policija, Foto: Profimedia

misterija

SRBIN UMRO NAKON SASLUŠANJA U POLICIJI, SAMO JE PAO?! Iza sebe ostavio TROJE DECE, porodica zahteva ODGOVORE

Uprava državne policije Donje Austrije potvrdila je da došlo do smrtnog ishoda u policijskoj stanici u Modlingu

Objavljeno:

Mario R. (32), poreklom iz Srbije preminuo je nakon privođenja i saslušanja u policijskoj stanici u Modlingu. Njegova porodica sada traži odgovore.

Kako prenose austrijski mediji, ovaj otac troje dece priveden je na saslušanje zbog prevare i falsifikovanja. Nakon što su mu uzeti otisci prstiju, on je samo pao. Odmah je na lice mesta došao i doktor hitne pomoći, ali ovom mladom čoveku nije bilo spasa, jer je smrt bila momentalna. Porodica kaže da nisu dobili nikakve informacije o tome šta se zaista tog dana desilo u policijskoj stanici.

Njegov blizak rođak Duško M. (44), u ime porodice zatražio je da se razjasne okolnosti njegove smrti.

"Istina, Mario je pre nekog vremena pao na šipku, tada je zadobio povredu, verovatno naprsnuće pluća, jedno vreme je iskašljavao krv i žalio se na bolove. Ali, mi ne znamo da li je nešto što se desilo u stanici moglo da pogorša njegovo stanje. Njegova supruga još uvek nije dobila nikakve konkretne informacije o tome šta se dešavalo tokom i nakon saslušanja", kaže Duško M. za austrijske medije.

Uprava državne policije Donje Austrije potvrdila je da došlo do smrtnog ishoda u policijskoj stanici u Modlingu. Istragu u ovom slučaju sprovešće policija druge savezne pokrajine.

"Angažman policijskih službenika iz druge pokrajine je uobičajen postupak u ovakvim slučajevima", objasnio je portparol policije.

Obdukcija još uvek nije urađena, ali bi trebalo da bude naložena.

Porodica takođe razmišlja i o privatnoj istrazi. Inače, Mario R., je imao prijavljeno boravište u Badenu, a živeo je u bečkom becirku Favoriten. Kako njegov rođak kaže, sledećeg petka bi napunio 33 godine.

"Mi samo želimo da znamo od čega je tačno stradao naš Mario", rekao je na kraju Duško M za Heute.

Bonus video:

01:37

POLICIJA OČISTILA SUBOTICU OD ILEGALNIH MIGRANATA! Mesecima boravili u kampovima, pronađene automatske puške, pištolji i municija!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.