PORTRET DEVOJČICE U CRVENOJ HALJINI PRESTRAVIO SVE, A SADA JE VLASNICA IZNELA JEZIVE TVRDNJE: Ovo će vas NAJEŽITI
Ukleta fotografija, Foto: tWITTER/@dearlucy

misterija slike

PORTRET DEVOJČICE U CRVENOJ HALJINI PRESTRAVIO SVE, A SADA JE VLASNICA IZNELA JEZIVE TVRDNJE: Ovo će vas NAJEŽITI

Zoi Eliot-Braun tvrdi da njihov pas Cila nije prilazio portretu i da je stalno režao, dok je majka u kratkom roku počela čudno da se ponaša

Objavljeno:

Nedavno smo pisali o portretu devojčice u crvenoj haljini koji je izazvao pometnju na internetu. Sve je počelo kada je korisnica Twittera Džulija Brando otkrila da je njena prijateljica Zoi kupila sliku za 20 funti, bez obzira na upozorenje da je “ukleta”.

Ona je kasnije vratila sliku u prodavnicu, jer joj je napravila “haos od života”. Džulija nije želela da javno iznosi detalje, a sada se oglasila bivša vlasnica i ispričala jezivu priču.

Zoi Eliot-Braun navodi da je sliku kupila prošlog meseca u Istočnom Saseksu. Vlasnik prodavnice ju je upozorio da je “verovatno ukleta”, ali se žena nije obazirala.

Ona je sliku pokazala majci Džejn (68) koja je bila oduševljena, pa su je okačili u dnevnoj sobi, prenosi Daily Mail.

Zoi tvrdi da njihov pas Cila nije prilazio portretu i da je stalno režao, dok je majka u kratkom roku počela čudno da se ponaša.

“Bila je fascinirana slikom, ali ne u pozitivnom smislu. Stalno je gledala u nju, a jednom sam je zatekla kako naslikanoj devojčici mazi obraze. Kada bi spomenula da bi možda trebali da je vratimo u prodavnicu, postajala bi veoma ljuta”, tvrdi Zoi.

Dodaje da je njena majka “izgledala kao Golum iz Gospodara prstenova”.

“Bila je začarana, a onda je počela da gubi zdravlje. Imala je drhtavice, pa napade znojenja. A onda se srušila u kupatilu”.

Ćerka je u panici pozvala lekarsku ekipu, ali ih je otkazala. Odlučila je da prenoći kod majke.

“Narednih dana nastavile su da se dešavaju čudne stvari, a mama nije mogla da se seti prethodnih događaja. Bila je nekako odsutna”.

Dve nedelje kasnije, dok se šetala s partnerom Benom zatekla ih je oluja. Ubrzo, ispred sebe su ugledali “mračnu figuru”.

“U isto vreme smo rekli: ‘Ko je to’. Ben me zgrabio i počeli smo da trčimo prema kući. Vikao je da nas prati! Bilo je jezivo. Nisam to u početku povezivala sa slikom, ali...”

Zoi je odlučila da portret vrati u prodavnicu i upozori vlasnika. I taj dan je obeležila neprijatnost - neko je probušio gume na njenim kolima.

Ipak, kasnije se vratila u radnju, jer su je “mučile crne misli”, a vlasnik joj je rekao da može da uzme sliku. Sada razmišlja da potraži pomoć profesionalca koji bi “eliminisao kletvu”.

Žena s početka teksta, Džulija Brando, izvestila je pratioce da su uklonili zaštitu sa zadnje strane slike i pronašli nešto “upakovano u plastiku”.

Tvrdi da nisu imali hrabrosti da provere šta je unutra.

Bonus video:

01:25

PROKLETSTVO PRVE GENERACIJE ZVEZDA GRANDA? Ista sudbina prati POPULARNE pevače - Svi prošli kroz OVO? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.