TRAGEDIJA PROGANJA PORODICU SUPRUGE NAJBOGATIJEG HRVATA: Ćerka im je NESTALA, a njene poslednje reči RAZARAJU
Al Bano, Foto: Juergen Biniasch / imago stock&people / Profimedia

misterija

TRAGEDIJA PROGANJA PORODICU SUPRUGE NAJBOGATIJEG HRVATA: Ćerka im je NESTALA, a njene poslednje reči RAZARAJU

Ona je poslednji put viđena 6. januara u Francuskoj četvrti u Nju Orleansu

Objavljeno:

Slavni italijanski pevač Al Bano nedavno se pojavio na svečanosti "Brick Of Heart". Proslavio se duetom sa suprugom, a njihova je najpoznatija pesma je legendarna 'Felicita'. Al Bano, pravim imenom Albano Karisi, i Romina Pauer, ćerka američkog glumca Tajroena Pauera venčali su se 1979. i zajedno stvorili karijeru. Zajedno su nastupali 30 godina, a razveli su se 1999. godine.

Osim po muzičkoj karijeri, poznati su i po velikoj tragediji koja ih je zadesila, nestanku njihove kćeri Jelenije Karisi. Jelnija je rođena u Rimu 29. novembru 1970. godine. Njihova ćerka sa 13 godina pojavila se s roditeljima u filmu 'Champagne in paradiso', a kasnije je radila kao hostesa u italijanskom šou-programu koji je pandan "Loto-u".

Planirala je da postane književnica, studirala je književnost u Londonu, a onda je nestala pod misterioznim okolnostima. Tokom studija želela je da putuje svetom pa je napravila pauzu tokom studija i vratila se u Italiju gde je rasprodala svoju imovinu kako bi imala novac za putovanje.

Putovanje je započela u Južnoj Americi. Dan posle katoličkog Božića 1993. godine otputovala je Nju Orleans. Njen brat Jari želeo je da je iznenadi posetom ali kad je stigao u selo u kojem je boravila saznao je da se samo dan ranije otputovala za Meksiko.

Karisi je poslednji put viđena 6. januara u Francuskoj četvrti u Nju Orleansu. Policijska potraga za njom nije dala nikakve rezultate. U vreme nestanka odsela je u hotelu s Aleksanerom Masakelom, uličnim muzičarem koji je od nje bio stariji 20 godina. Maskela je iz drugih razloga bio uhapšen 31. januara, ali ubrzo je pušten jer nije bilo dokaza koji bi ga doveli u vezi s njenim nestankom.

Jedan je član obezbeđenja svedočio da je video devojku čiji je opis odgovarao Jelenijinom kako skače u reku Misisipi, a pre toga je navodno rekla: 'Ja pripadam vodi'. Obalska straža je napravila potragu, ali nije pronađeno ničije telo. Nikad nije dokazano da je ta devojka bila Jelenia.

Al i Romina, njeni roditelji, posednji put sa njom su bili u kontaktu pred sam kraj 1993 godine, a dve nedelje kasnije su prijavili njen nestanak. Al Bano je 2013. posle niza istraga ćerku zvanično proglasio mrtvom, a Romina Pauer se posle svega vratila u SAD, dok su njihova ostala deca ostala s ocem. Pevačica je godinama tvrdila da oseća da je Jelenia živa.

Al je, s druge strane, otkrio da veruje da je njegova ćerka skočila u reku.

"Razgovarao sam s poslednjom osobom koja ju je videla živu. Sedela je na obali reke i obezbeđenje ju je upozorilo da ne može tamo da ostano, ali ona nije otišla. Posle insistiranja da se skloni, rekla mu je da pripada reci, skočila i zaplivala. Znao sam da je rekao istinu jer je Jelenia tu rečenicu znala da izgovori kao dete pre nego što bi ušla u vodu i plivala je tako kako je rekao. Ali, Misisipi ne oprašta. Romina to nikad nije htela da prihvati, ali ona je tako otišla", ispričao je.

Inače, jedna od Jelenijinih sestara, Kristel Karisi, udata je za jednog od najbogatijih Hrvata Davora Lukšića.

Davor i Kristel svoju privatnost vole drže za sebe.

O njihovoj se vezi zna jako malo, samo da su se upoznali 2012. godine u Njujorku, a vezu su ozvaničili četiri godine kasnije venčanjem u Italiji, piše "Story".

Bonus video:

17:52

Miloš 2 harmonike vozi u kolicima, a od novca koji mu udele za pevanje ispred hotela NAPRAVIO KUĆU

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.