GOSTI HOTELA UŠLI U BAZENE, A ONDA PRIMETILI JEZIVA STVORENJA: Doživeli odmor iz PAKLA, bilo ih je SVUDA (FOTO)
Bazen, Foto: Mary Salen / Panthermedia / Profimedia

jezivo iskustvo

GOSTI HOTELA UŠLI U BAZENE, A ONDA PRIMETILI JEZIVA STVORENJA: Doživeli odmor iz PAKLA, bilo ih je SVUDA (FOTO)

Mišel Griz je imala noć iz pakla 12. avgusta kada su zmije viđene u delu bazena i hidromasažne kade

Objavljeno:

Žena koja je uživala na odmoru u Merilendu govorila je o svom potpunom šoku kada su ona i njeni suputnici primetili više zmija kako klize kroz različite delove hotela u kojem je boravila.

Mišel Griz je imala noć iz pakla 12. avgusta kada su zmije viđene u delu bazena i hidromasažne kade, u hodniku i drugde, navodi se u izveštaju od strane Odeljenja za javno zdravlje Vašington Ozauke.

Mišel je bila u hotelu Kantri In end Suits baj Radison u Germantovnu u Merilendu kada se dogodio užasni incident. Bila je sa četvorogodišnjim sinom dok je bila u poseti mami svog dečka.

Par je stigao u hotel u subotu uveče, samo da bi ih dočekala dva gosta. Jedna žena je upozorila Mišel da ima zmija u bazenu, dok joj je druga pokazala video i rekla da je recepcija obaveštena i da su gmizavci uklonjeni.

„Naravno, bila je zmija u hidromasažnoj kadi“, rekla je Mišel, nakon što su ona i njen sin postali radoznali i otišli da pogledaju hidromasažnu kadu. Mišel je rekla da je videla jednog od gmizavaca kako ulazi u hotelsku sobu na prvom spratu i „bukvalno ga gledala kako klizi ispod vrata“. Čovek unutra je pokušao da uhvati zmiju kada je obavešten o svom nepoželjnom gostu.

U tom trenutku, osoblje je reklo Mišel da se hotel bavio zmijama već nekoliko dana i da su verovatno došle iz močvarnog područja iza zgrade.

„Ovo je stalni problem i oni neprestano uklanjaju ove zmije ili pokušavaju da ih uklone, a ne rade to sjajno jer ih ne odvode mnogo daleko“, rekla je Mišel. „Samo ih stavljaju ispred vrata, a oni se samo uvlače nazad“, dodala je.

Nakon što je imala problema sa boravkom u hotelu u prethodnim posetama, Mišel je rekla da više neće koristiti hotel i da traži potpuni povraćaj novca. Do sada joj je ponuđena samo polovina od 225 dolara koje je platila.

U saopštenju, hotel je rekao: „Iako je ovo svakako nesrećna pojava, to je bio izolovan događaj… Takođe želimo da javnost zna da, po našem shvatanju, vrsta zmije(a) nije neizbežna opasnost ili pretnja od povrede naših gostiju. Kao što je navedeno u javnom izveštaju Ministarstva zdravlja okruga Vašington, veruje se da je zmija ušla u naš bazen kroz set vrata za hitne slučajeve koja je otvorio gost.

Preduzeli smo dodatne operativne korake u nastojanju da smanjimo verovatnoću sličnog incidenta u budućnosti. Od subote nismo imali nijedan incidenta u vezi sa zmijama u našoj zgradi.“

Bonus video:

01:59

Vladica Stanković hvata zmije

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.