DEVOJKA NAMAMILA DEČKA U STAN, PA MU SIPALA OTROV U PIĆE: Policija objavila DRAMATIČAN snimak hapšenja (VIDEO)
Hapšenje Veronike Klajn, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Volusia Sheriff's Office

horor

DEVOJKA NAMAMILA DEČKA U STAN, PA MU SIPALA OTROV U PIĆE: Policija objavila DRAMATIČAN snimak hapšenja (VIDEO)

Nakon dva pića, muškarac je rekao da je počelo da mu bude loše

Objavljeno:

Veronika Klajn (29), žena sa Floride optužena je da je otrovala muškarca kojeg je pozvala kod sebe u stan, tako što mu je sipala u piće otrovni sprej "Raid" koji se koristi protiv buba. Naime, zamenici šerifa okruga Volusija primili su poziv i otišli na mesto incidenta u Deleon Springsu oko 4.30 ujutro i sastali su se sa žrtvom koja je kasnije prebačena u bolnicu zbog konzumiranja otrovnog spreja.

Muškarac koji nije identifikovan, rekao je policajcima da se Veronika vratila kući nakon što je pila u baru, te ga je zamolila da dođe kod nje kako bi nastavili da "piju zajedno u njenom domu".

Popio dva pića u kojima je bio otrovni sprej "Rajd"

Nakon dva pića, muškarac je rekao da je počelo da mu bude loše, a Klajn je otkrila da je dodala otrovni sprej u oba pića.

Žrtva je rekla policajcima da je povraćala oko 30 minuta pre nego što je uspela da pozove pomoć i ponovo mu je pozlilo dok je davao izjavu policajcu.

Osumnjičena uhapšena u blizini kuće

Klajn nije bila u kući kada su stigli policajci, ali su je policajci koji su bili na terenu sa psima tragačima uspeli da joj uđu u trag. Ubrzo su je pronašli u blizini kuće i uhapsili.

Osumnjičena devojka je odvedena u zatvor okruga Volusia i zadržana bez prava ba kauciju do prvog pojavljivanja u sudu pod optužbom za krivično delo trovanja hranom ili pićem.

Kancelarija policijske stanice Volusije objavila je snimak koji su zabeležile kamere koje se nalaze na telu, odnosno panciru policajaca, a na kojima se vidi policajac kako hoda kroz šumovitu oblast sa psom i traga za osumnjičenom Veronikom Klajn.

Policijski pas pronašao osumnjičenu pored žbuna

Dok policajac prolazi pored žbuna, može se videti pas kako prilazi ženi koja sedi leđima naslonjena na drvo, a onda se čuje i glas policajca koji naređuje osumnjičenoj da se preda.

- Pokaži mi svoje ruke - vikao je policajac na ženu identifikovanu kao Klajn.

Na šta je osumnjičena žena, odgovorila: "Ok, ok, ok, ok".

- Hodaj sada prema meni, idi prema meni, stani tu i klekni - čuje se na snimku policajac koji je davao uputstva Veroniki koja se polako unatraške kretala ka njemu.

Žena se može videti kako kleči na zemlji dok policajac daje instrukcije policijskom psu da je "pazi" dok se drugi policajac može čuti u pozadini van kamere.

"Ne mrdaj!"

- Ne mrdaj - rekao je drugi policajac koji je prišao, a zatim počinje da stavlja lisice Veroniki kojoj su ruke bile iza leđa.

- Da li te je pas negde ugrizao? - upitao je policajac osumnjičenu koja je dok je bila u čučećem položaju odgovorila: "zapravo me boli".

Policajac se tada može čuti kako hvali psa koji je dobro obavio posao, a kako je sumnja, isti taj pas uspeo je da uzme telefon koji je se nalazio kod Veronike.

Čovek je koji je otrovan, poznavao je Klajn i njegovo stanje u ovom trenutku nije poznato.

Bonus video:

02:53

SA OVOM NAMIRNICOM NIKAKO NE PRETERUJTE! Srbi je svakodnevno konzumiraju, a nisu ni svesni kakvo TROVANJE može izazvati

(Espreso/ Blic/ Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.