MESECIMA TROVALA MUŽA, STAVLJALA MU JE OVO U KAFU: Evo kako ju je PROVALIO, koristio je samo JEDNU STVAR
Melodi Felikano Džonson, Foto: Pima County Sheriff's Office

MUDAR POTEZ

MESECIMA TROVALA MUŽA, STAVLJALA MU JE OVO U KAFU: Evo kako ju je PROVALIO, koristio je samo JEDNU STVAR

Istražitelji kažu da njen muž veruje da je pokušala kako ga ubije da bi uzela naknadu za njegovu smrt

Objavljeno:

Žena iz Arizone optužena je da je pokušala da ubije svog muža trovanjem kafe svakog dana, i to mesecima, javlja CNN.

Velika porota je optužila Melodi Felikano Džonson iz Tusona u Arizoni za pokušaj ubistva prvog stepena, pokušaj da izvrši teški napad i trovanje hranom ili pićem.

Sudski dokumenti do kojih je došla CNN-ova podružnica KVOA navode da je muž osumnjičene Robi Džonson počeo da primećuje loš ukus kafe još u martu dok su on i Melodi bili stacionirani u Nemačkoj.

Robi Džonson služi u američkom vazduhoplovstvu, saopštila je policija. U izjavi o mogućem uzroku navodi se da su Džonsonovi živeli zajedno sa svojim detetom, ali da su prolazili kroz razvod.

Robi Džonson je koristio trake za testiranje bazena da bi otkrio da je njegov lonac za kafu "pokazao visok nivo hlora", piše u sudskom dokumentu.

Kafa
foto: Printscreen/Youtube/ Secerko's Kitchen

Navodno je koristio skrivenu kameru da otkrije Melodi kako sipa nepoznatu supstancu u aparat za kafu.

Rekao je istražiteljima da se pretvarao da nastavlja da pije kafu kako bi mogao da sačeka dok se ne vrate u državnu bazu vazduhoplovnih snaga Dejvis Montan pre nego što podnese policijski izveštaj.

Vrativši se u SAD, on je rekao da je koristio više skrivenih kamera tokom nekoliko dana snimajući Melodi kako uzima izbeljivač, sipa ga u posudu, a zatim prilazi i sipa hemikaliju u aparat za kafu. Istražitelji kažu da Robi Džonson veruje da je pokušala kako ga ubije da bi uzela naknadu za njegovu smrt.

Melodi Džonson se na suđenju u petak izjasnila da nije kriva.

Melodi Felikano Džonson
Melodi Felikano Džonsonfoto: Pima County Sheriff's Office

Dodeljen joj je javni branilac, koji u subotu nije odmah uzvratio na zahtev za komentar od CNN-a. Ona je zadržana u zatvoru okruga Pima do sledećeg zakazanog pojavljivanja pred sudom 6. septembra.

Sudski zapisnici pokazuju da joj je određena kaucija od 250.000 dolara. Tužioci su rekli sudiji da je visoka kaucija neophodna jer je osumnjičena nedavno kupila kuću na Filipinima u blizini porodice i smatra se da postoji rizik od bekstva.

Bonus video:

01:58

NASILJE BEZ VIDLJIVIH TRAGOVA: Žrtve se PLAŠE da PRIJAVE nasilnika - Glavni problem nedostatak podrške? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.