UHAPŠEN SIN POZNATOG GLUMCA: Sumnjiči se da je počinio ZASTRAŠUJUĆI zločin, policiji POKAZAO DOKAZE, JEZIVO(VIDEO)
Danijel Sančo Bronkal, hapšenje, Foto: PrintScreen/ Instagram/ bnnbreaking

uhapšen je

UHAPŠEN SIN POZNATOG GLUMCA: Sumnjiči se da je počinio ZASTRAŠUJUĆI zločin, policiji POKAZAO DOKAZE, JEZIVO(VIDEO)

Danijel Sančo Bronkal (29) je u nedelju putovao sa policijom na sedam lokacija, uključujući plažu za koju se optužuje da je na nju bacio plastične kase sa delovima tela muškarca

Objavljeno:

Sin španskog glumca Rodolfa Sanča Agirea uhapšen je na Tajlandu zbog povezanosti sa smrću Kolumbijca na turističkom ostrvu Ko Pangan, rekla je lokalna policija Rojtersu u ponedeljak.

Danijel Sančo Bronkal (29) pojavio se pred sudom u ponedeljak dok je policija tražila njegovo zadržavanje u pritvoru zbog istrage, rekao je Rojtersu zvaničnik tajlandske policije Saranju Čamnanrat.

Mladić je u nedelju putovao sa policijom na sedam lokacija, uključujući plažu za koju se optužuje da je na nju bacio plastične kase sa delovima tela muškarca kasnije identifikovanog kao kolumbijskog hirurga Edvina Arijete Artege (41).

- Sančo je optužen za ubistvo sa predumišljanjem i sakrivanje i uklanjanje delova tela da prikrije smrt ili uzrok smrti žrtve - rekao je Saranju.

Danijel je sin poznatog glumca Rodolfa Sanča, zvezde serije “Ministarstvo vremena”, i glumice Silvije Bronkalo. Radi kao kuvar, a na Tajlandu je bio radi odmora. Njegova porodica je u nedelju u saopštenju zatražila “maksimum poštovanja i za Danijela Sanča i za čitavu porodicu u ovim delikatnim trenucima maksimalne konfuzije”.

Sančo je nakratko bio u pritvoru nakon što su delovi tela nađeni na deponiji na Ko Panganu, ostrvu poznatom među turistima zbog mesečnih “žurki punog meseca”. Policija je rekla da je on priznao zločin, da je DNK test ostataka pokazao da pripadaju Arijeti i da imaju druge dokaze protiv Sanča.

Snimak nadzorne kamere koji je preneo lokalni emiter TaiPBS pokazuje Sanča i Arijetu zajedno na motoru nekoliko dana pre pronalaska ostataka tela. Policija je rekla da je istraga u toku dok vlasti nastavljaju potragu sa ostatkom Arijetovog tela.

Bonus video:

02:29

UKP-hapsenje-Labaratorija-Grocka

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.