PROFESORKA IMALA AFERU SA ĐAKOM U UČIONICI: Isplivali SKANDALOZNI SNIMCI i FOTOGRAFIJE!
profesorka / ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Anavarza Kalesi

"BLISKA VEZA" SA ĐAKOM

PROFESORKA IMALA AFERU SA ĐAKOM U UČIONICI: Isplivali SKANDALOZNI SNIMCI i FOTOGRAFIJE!

Tokom interne istrage, na osnovu fotografija i snimaka, utvrđeno je da je profesorka bila u "bliskoj vezi" sa đakom

Objavljeno:

Profesorka srednje škole iz SAD optužena je da je skoro sat vremena imala intimne odnose sa đakom mlađim od 16 godina u svojoj učionici, prenosi Dejli star.

Protiv Rejčel Gudl (22) podignuta je optužnica za s*ksualni napad na dete drugog stepena i s*ksualni napad na učenika od strane školskog osoblja, u srednjoj školi Oak Krik u Viskonsinu, SAD. .

Prema krivičnoj prijavi, škola u Ouk Kriku u Viskonsinu pozvala je policiju, nakon dojave o neprikladnom odnosu učenika i profesorke.

Interna školska istraga, pre nego što su se policajci umešali, otkrila je snimak Rejčel i učenika na kojem se vidi da su u „bliskoj vezi“.

Pronašli su i fotografije na kojima provode neprimereno mnogo vremena zajedno, te stižu i sede zajedno na sportskim priredbama u okviru škole. Tom prilikom su sedeli odvojeni od drugih đaka, što je izazvalo zabrinutost.

Istražitelji su medijima rekli da jedan video prikazuje Rejčel i žrtvu kako se sastaju u njenoj učionici 2. decembra prošle godine. Deluje da je par ušao unutra i zatvorio vrata u 16.49, pre nego što su ih ponovo otvorili 18 minuta kasnije kada je neko naišao.

Profesorka / ilustracija
Profesorka / ilustracijafoto: Profimedia

Njih dvoje su zatim zajedno napustili učionicu u 17.42, 53 minuta nakon što su prvobitno ušli.

Prema lokalnom TV kanalu, učenik je detektivu rekao da je imao odnose sa svojom profesorkom u zadnjem delu učionice.

– Ovo je drugi put za manje od šest godina da je profesorka srednje škole Oak Krik optužena za s*ksualni napad na učenika unutar zidova škole. Prve optužbe su podignute 13. oktobra 2017. godine, a rezultirale su priznanjem krivice 26. januara 2018. godine – saopštila je, preko advokata, porodica dečaka.

Očekuje se da će se Rejčel prvi put pojaviti na sudu 11. avgusta, a preti joj čak 40 godina zatvora ako bude osuđena.

Bonus video:

01:48

AFERA NA ARHITEKTONSKOM PRED RASPLETOM! Eksperti: Ako doktor izgubi licencu zbog mita ONDA I PROFESORI ZBOG OVOG OSTAJU BEZ POSLA

(Espreso / Daily Star, Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.