KO NJU SLUŠA, SLABO UČI: Za VRELOM PROFESORKOM učenici IZGUBILI GLAVU, zanosna CRNKA će vam razbuditi MAŠTU! VIDEO
Johari Mišel Rios, Foto: PrintScreen/ TikTok/ yoharymichellrios

vau!

KO NJU SLUŠA, SLABO UČI: Za VRELOM PROFESORKOM učenici IZGUBILI GLAVU, zanosna CRNKA će vam razbuditi MAŠTU! VIDEO

Video njenog obilaska skupio je više od šest miliona pregleda i atraktivnoj crnki omogućio gotovo 700 hiljada pratitelja

Objavljeno:

Portali je predstavljaju svojim čitateljima kao profesorku matematike, ali na njenom profilu na Instagramu stoji nešto drugo, da zapravo radi kao instruktorka letenja.

Dapače, više puta je pozirala u uniformi ispod loga kompanije CaracasAir, pa sve upućuje na to da njenu nastavu ipak pohađaju oni koji se žele vinuti u visine i pritom ne razmišljati previše o trigonometriji.

Bilo kako bilo, zove se Johari Mišel Rios te je postala jedna od novih zvezda TikToka zahvaljujući tome što ju je neko snimio kako se u seksi izdanju šeta razredom, obilazi učenike i proverava izvršavaju li svoje zadatke kako treba.

Video njenog obilaska skupio je više od šest miliona pregleda i atraktivnoj crnki omogućio gotovo 700 hiljada pratitelja.

Mnogi su od njih toj prelepoj Venecuelanki već uputili pregršt komplimenata, a nas je zainteresiralo jesu li pritom videli napomenu koju je stavila uz jedan od svojih poslednjih videa.

"Zaljubite se u nekog inteligentnog. I dobar razgovor je vredan za one dane kada ne može doći do seks", napisala je.

Bonus video:

00:11

Brazilska lepotica na meču Argentine i Saudijske Arabije (VIDEO)

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.