MUŠKARAC POKUŠAO DVA PUTA DA OTME DEVOJČICU (2) NA PLAŽI: Policija čula vrisak majke
Plaža, ilustracija, Foto: Espreso

horor

MUŠKARAC POKUŠAO DVA PUTA DA OTME DEVOJČICU (2) NA PLAŽI: Policija čula vrisak majke

Marokanac je pokušao da otme dete na plaži u Španiji

Objavljeno:

Policija je uhapsila muškarca koji je pokušao da otme dete na plaži Talamanka u istoimenom letovalištu u blizini glavnog grada Ibice.

Državljanin Maroka je dva puta pokušao da uzme dete pošto ga je poljubio u obraz, a na kraju ga je uhvatio policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je čuo mamu dvogodišnje devojčice kako vrišti, javlja "Daily Mail".

Nacionalnost mame i devojčice nisu otkriveni, a navodi se da je osumnjičeni pružio otpor prilikom hapšenja.

Portparol Nacionalne policije na Balearskim ostrvima rekao je: "Policajci su uhapsili Marokanca osumnjičenog za krivično delo nezakonitog zatvaranja, seksualnog napada, pružanja otpora hapšenju i neposlušnosti nakon što je pokušao da odvede dvogodišnju devojčicu na plaži na Ibici koju je poljubio u lice."

Plaža, ilustrcija
Plaža, ilustrcijafoto: Marco Cristofori / robertharding / Profimedia

Kako se navodi, incident se dogodio prošle srede u 12.30 časova.

"Čovek je, bez očiglednog motiva, zgrabio devojčicu i počeo da je ljubi u obraz i sprečavao je da pobegne. U tom trenutku devojčicina mama je zgrabila ćerku i oslobodila je iz stiska muškarca. Otišla je na drugo mesto na plaži koje je prilično udaljeno od tog mesta, ali muškarac im je prišao i ponovo zgrabio devojčicu i otišao u more s njom. Mama devojčice je počela da viče jer ju je muškarac ignorisao i nije hteo da pusti njenu ćerku", navodi se u saopštenju.

"U tom trenutku policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je bio na plaži i čuo je mamine vriske, pritekao je u pomoć i uspeo da ponovo spoji mamu sa ćerkom. Nekoliko puta je naredio muškarcu da se udalji, ali je on zauzeo nasilan stav i bacio se na policajca, koji je morao da ga zadrži dok ne stigne dodatna pomoć policije."

"Osumnjičeni je uhapšen zbog navodnog protivpravnog lišenja slobode maloletnog lica, kao i zbog krivičnih dela seksualnog napada, otpora i neposlušnosti."

Danas nije bilo odmah jasno da li se uhapšeni muškarac već pojavio pred sudijom i da li mu je određena kaucija ili pritvor.

Bonus video:

00:56

MITROVIĆ, CEPTER, DŽAJA: Zemunci od otmica uzeli 20 MILIONA EVRA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.