MIKI JE PROKOCKAO SVE PARE KOJE JE TADA DOBIO NA LUTRIJI: Ostao je na ULICI kao BESKUĆNIK, evo kako IZGLEDA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ jhunting48

GREŠKA

MIKI JE PROKOCKAO SVE PARE KOJE JE TADA DOBIO NA LUTRIJI: Ostao je na ULICI kao BESKUĆNIK, evo kako IZGLEDA (VIDEO)

Miki, koji inače živi u Belfastu u severnoj Irskoj, bogatstvo koje mu je “palo s neba” spiskao je na piće, drogu i žene u bordelu

Objavljeno: 07:04h

Prokletstvo dobitnika na lutriji nije zaobišlo ni đubretara Mikija Kerola (40). On je imao samo 19 godina kada je 2002. godine osvojio višemilionski džekpot pošto je kupio listić za lutriju, piše britanski San. On je još kao dete bio problematičan pa je sa samo 13 godina bio zatvoren zbog krađe u prodavnici. Do punolestva već je imao podebeo dosije, a sa 19 godina nosio je nanogicu jer je pravio nered.

A, onda mu se ceo život promenio kad je za nešto više od evra kupio listić za lutriju i osovjio rekordnih 11, 2 miliona evra.

Miki, koji inače živi u Belfastu u severnoj Irskoj, bogatstvo koje mu je “palo s neba” spiskao je na piće, drogu i žene u bordelu. Kako je pohvalio jednom prilikom imao je intimne odnose sa čak 4.000 žena.

Tokom 10 godina raskalašnog života nije prezao ni od čega. Svako jutro bi još u krevetu popio pola flaše vodke kako bi mogao da ustane, a narkomanska zavisnost ga je koštala kao tri kuće. On je voleo da nosi i upadljiv zlatni nakit, a na jednom od brojnih vozila koje je imao u svom vounom parku na mercedesovom kombiju umesto registarskih tablica pisalo je "Kralj dizelaša". Alkohol i narkotici umalo ga nisu koštali života, a kako je ispričao za britanski San dnevno je pio i do dve flaše vodke.

Mikijeva vila u Norfolku bila je mesto neprekidnih žurki, a travnjak je postao staza za derbije sudaranja automobila. Luksuzna nekretnina ubrzo je propala, a njegove veze sa podzemljem umalo ga nisu košate glave.

Tako je jednog jutra ustao i pronašao ubijeno svojih šest rotvajlera uz upozorenje mafijaša da će tako završiti i njegova porodica. Kako tvrdi Miki morao da plati 150.000 evra da bi ga ostavili na miru.

Kerol je za nešto više od 10 godina potrošio svih 11, 2 miliona evra i na kraju bankrotirao. Zbog terorisanja komšija i nepoštovanja sudske odluke za obavezno lečenje od alkohola i narkotika završio je u zatvoru na pet meseci.

Umesto da uživa do kraja života Miki je završio je kao beskućnik na ulici. Niko nije hteo da ga zaposli pa je menjao posao kao čarape. Radio je u fabrici keksa, pa u klanici, čak i kao rudar i radnik u kamenolomu.

Na kraju se vratio starom poslu i ponovo radi kao đubretar.

- Nije mi žao što sam potrošio pare, da to nisam uradio danas bih verovatno bio mrtav. Sad kad se setim ipak je to bilo najboljih 10 godina mog života. Živeo sam ludački, vozio najskuplje i najbrže automobile, imao žene koje god sam hteo i koristio sve i svašta zbog čega sam čak 30 puta završio na sudu. To je bio lud period. Ipak, mislim da je presudno bilo to što nisam imao posao, pa sam krenuo stranputicom. Sada ponovo zarađujem od poštenog i teškog rada, ne okrećem se preko ramena i ne strepim za svoju porodicu. Ne bih menjao trenutni život za nekadašnji luksuz. Uz sadašnje iskustvo mislim da bih mnogo bolje uložio osvojeni novac, ali šta je tu je - rekao je Miki.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.