NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA KAKO OVAJ BESKUĆNIK SADA IZGLEDA, NEPREPOZNATLJIV JE! Svima se GADIO, a ONDA...(VIDEO)
Beskućnik, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Fabiosa Life Stories

transformacija

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA KAKO OVAJ BESKUĆNIK SADA IZGLEDA, NEPREPOZNATLJIV JE! Svima se GADIO, a ONDA...(VIDEO)

Prikazuje se transformacija beskućnika od osobe koju bismo izbegavali na ulici do one koju bi prema izgledu svako zaposlio

Objavljeno:

Trend pokazivanja ljudskosti na društvenim mrežama je logičan sled potrebe "malog čoveka" ili malih preduzeća da se istaknu u moru humanih večeri, organizacija, darivanja.

Tako je i sa sve popularnijim videima u kojima se prikazuje transformacija beskućnika od osobe koju bismo izbegavali na ulici do one koju bi prema izgledu svako zaposlio.

Na snimku objavljenom na stranici Fabiosa Life Stories na Facebook-u prikazuje se grupa ljudi koja je već, navodno, pronašla beskućnika na ulici, te ga odvela u studio.

U salonu, beskućnik je dobio tretman lica, noktiju, kose. Potom je obučen u novo ruho, stvarajući osećaj da je pred vama, ne osoba koja nema dom, već muškarac koji je spreman da vodi razgovor sa novim kandidatima za poziciju u profitabilnoj kompaniji.

Ne pitajući da li je video namešten ili je pak momenat potrebe hvaljenja realnom činu ljudskosti, pratiteljke i pratioci stranice pohvalili su ljude koji su omogućili beskućniku da izgleda kao socijalno prihvatljivo biće.

Bonus video:

01:22

DRAGAN JE BESKUĆNIK, ŽIVI U STRAVIČNIM USLOVIMA A 140 PUTA JE DONIRAO KRV: Nemam za hranu, jedino sam za svoju slavu JEO TRI PUTA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.