BABA (83) SE UDALA ZA SKORO 50 GODINA MLAĐEG, A ONDA PUKLA TIKVA: Sada mu je našla ZAMENU, nije dugo SAMOVALA
Ajris Džons sa dečkom, Foto: Printscreen/ Facebook/Iris Jones

au

BABA (83) SE UDALA ZA SKORO 50 GODINA MLAĐEG, A ONDA PUKLA TIKVA: Sada mu je našla ZAMENU, nije dugo SAMOVALA

Mohamed je napustio njihov dom, a Iris je pokupila svoju mačku

Objavljeno:

Ajris Džons, 83-godišnjakinja iz Engleske koja je dospela na naslovnice širom sveta zbog veze sa 46 godina mlađim Egipćaninom, otkrila je da je sa tim gotovo. Baka je šokirala svet kada je izašla u javnost sa Mohamedom Ahmedom Ibrihamom i otvoreno pričala o njihovim divljim noćima i igrama ispod čaršava.

Upoznali su se na Fejsbuku još 2019. godine u grupi za ateiste, a Ajris je otputovala u Egipat da se uda za svog 46 godina mlađeg partnera. Venčali su se u lokalnom KFC-u i činilo se da im je budućnost svetla. Par je negirao da je njihovo venčanje bilo pokušaj da Ibriham dobije britanski pasoš i da su bili iskreno zaljubljeni.

Ajris i Mohamed su se nastanili u naselju Veston-Super-Mare nakon što je 37-godišnjak dobio trogodišnju vizu 2021. Čak je tvrdila da je morala da zabrani svom ljubavniku da ima s*ks zbog čestih odlazaka u hitnu pomoć. Ipak, čini se da je njihovom intenzivnom braku došao kraj. Iris je otkrila da je završila sa vezom i da sada samo želi da se opusti sa svojom mačkom.

– Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga 46 godina mlađeg, ali jesam. Obožavala sam sve na njemu. Ali to je postao težak posao. Imali smo sjajan s*ksualni život, ali tada smo se, umesto da vodimo ljubav, stalno svađali oko svega i svačega. Ne mogu da se nosim sa tim. Nisam zaljubljena tinejdžerka. Imam 83 godine – rekla je ona za portal Closer.

Mohamed je napustio njihov dom, a Iris je pokupila svoju mačku, Gospodina Tibsa, samo nekoliko dana kasnije. Rekla je da joj je on „savršeno društvo“ sada kada je ponovo sama.

– On se nikada ne žali, veoma je tih i lep je za gledanje – volim ga. I veoma je srećan ovde i ne pravi nered – objasnila je Ajris.

Ali kada je upitana kako se oseća zbog toga što je njihov brak završen, Iris se nije suzdržavala.

– Mohamed mi uopšte ne nedostaje, ono što me je najviše iznerviralo kada je otišao je to što je uzeo moje tempura kozice koje sam planirala da pojedem te noći – otkrila je ona.

Bonus video: Svadba Đanijevog sina​​​​​​​

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.