PREKRŠILA ZLATNO PRAVILO NA VENČANJU: Zbog prijateljice je nazvali i PSIHOPATOM! (VIDEO)
Gošće u belom, Foto: Printscreen/ Instagram/Lana Kaufman

SVE OČI UPRTE U NJU

PREKRŠILA ZLATNO PRAVILO NA VENČANJU: Zbog prijateljice je nazvali i PSIHOPATOM! (VIDEO)

U slučaju Lanine velike greške, Drobač je rekla da su sve oči bile uprte u nju, pod pretpostavkom da je ona mlada

Objavljeno:

Kako otpočne sezona svadbenih veselja potegne se pitanje o tome šta je prikladno da gošće obuku. I dok mnoge stvari zavise od tipa proslave, jedno je sigurno - samo mlada može biti u belom.

Nekoliko trenutaka pre nego što je prošetala do oltara, jedna buduća mlada postala je izuzetno uznemirena nakon što je otkrila da prijateljica njenog mladoženje nosi belu odeću.

Ali skeptici na društvenim mrežama podeljeni su oko toga da li je za modnu grešku kriva smela gošća u potpuno belom ili sama mlada.

- Ova devojka je doslovno nosila belu haljinu na venčanju moje prijateljice - rekla je Kristina Drobač u svom izbrisanom, a zatim ponovo objavljenom videu na "TikToku".

Originalni snimak, koji je Drobač uklonila, ali ga je ponovo podelila u utorak, prikupio je više od 20 miliona pregleda.

Viralni snimci prikazuju ženu po imenu Lana Kaufman, koja je obukla dvodelni set mlečne boje sa naduvenim rukavima i sa blagim šlicevima na suknji koji su dolazili do sredine butina.

Pod popularnim "TikTok" heštegom #GirlInTheWhiteDress, koji je dostigao 537.000 pregleda, korisnici ove društvene mreže su žestoko osudili Lanu zbog toga što je prekršila "svadbena pravila", nazivajući njen izgled velikim nepoštovanjem i željom da privuče pažnju.

U slučaju Lanine velike greške, Drobač je rekla da su sve oči bile uprte u nju, pod pretpostavkom da je ona mlada.

- Svi su pričali o dami koja nosi ovu haljinu - rekla je brineta u svojoj objavi, koja je prikupila zapanjujućih 3,1 milion pregleda.

- Jedan od radnika iz lokala prišao je mom vereniku i pitao je da li je ona mlada.

Bilo je više ljudi koji su ovu damu pomešali sa mladom. Autorka videa je dodala da su i mladina majka i još jedna gošća nosile bele haljine, ali je baš ovo što je Lana nosila bilo "najneprikladnije".

- Iz daleka je izgledala kao nevesta.

Drobač je dalje tvrdila da je mlada, sa kojom je prijateljica skoro deceniju, bila užasnuta zbog Laninog pojavljivanja. Međutim, par, kao i njihovi gosti, na kraju su odlučili da ne dižu galamu oko ovoga u nastojanju da uživaju u mirnoj ceremoniji.

Ali, iznervirana prijateljica koja je sve ovo pokrenula se pokajala kada je videla koliko ružnih komentara na račun sporne gošće je pristiglo.

- Nikada nisam planirala da uvredim ovu damu ili da je ne poštujem. Dobila je mnogo mržnje, ali ne zaslužuje da je toliko mrze.

U svoju odbranu, Lana je podelila video sa svadbe u kontroverznoj odeći, rekavši: "Upravo sam izabrala belu kao jednu od četiri boje koje su bile deo pravilnika oblačenja", ukazujući na to da su mlada i mladoženja navodno odredili belu kao odobrenu boju za dan kada slave svoju ljubav. Međutim, kritičari nisu "pali" na ovo, pa su joj uputili dodatne komentare nazivajući je psihopatom.

- Znala si šta radiš - prekorio je jedan kritičar.

- Samo želim da znam šta ti je mlada uradila? - napisao je drugi razjaren posmatrač.

- Ti si bukvalno psiho - glasio je najbrutalniji komentar.

00:39

SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE! Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.