VOZAČ AUTOBUSA KOG JE MUVALA ZGODNA CRNKA SE JAVIO, ALI... Postoji problem, sve je JAVNO REKLA (FOTO)
Dona Suter, Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/DONNA SUTER

HIT HITOVA

VOZAČ AUTOBUSA KOG JE MUVALA ZGODNA CRNKA SE JAVIO, ALI... Postoji problem, sve je JAVNO REKLA (FOTO)

Objasnila je da je reč o vrlo dragom muškarcu i da su razmenili par poruka

Objavljeno:

Kada je samohrana majka, Britanka Dona Suter, odlučila da napravi prvi korak kako bi pronašla ljubav svog života, postala je popularna preko noći. Aplikacije za upoznavanje su joj se smučile, a veliku pažnju privukao joj je vozač autobusa kojeg je nedeljama posmatrala. Sve se dogodilo u gradu Vajtfild iz mančesterske oblasti u Engleskoj, dok je sa prijateljem sedela u restoranu na samoj okretnici autobusa.

Tada je zamolila prijatelja da zaustavi autobus, ali kada je videla da plan nije uspeo, odlučila je da preduzme drugačije mere. Ostavila je poruku na autobuskoj stanici u nadi da će vozač videti i javiti se. "Hej zgodni vozaču autobusa, nazovi me", napisala je Dona uz svoj broj telefona. Tada je istakla da veruje da će on znati da je poruka baš njemu namenjena.

Dona Suter
foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/DONNA SUTER

"Mora da zna, jer kad je prošao, smešila sam mu se. Pokazala sam rukom znak da me nazove, mora da zna da sam to ja. Mislim da aplikacije za upoznavanje sve knjige sude po koricama. Ne mogu da ih podnesem, svi su mi tamo čudni. Mislim da ljudi smatraju da postoji previše opcija. Mislim da džentlmeni moraju da se vrate", rekla je Dona za medije, jer je njena priča postala viralna.

Vozač se javio

Britanka je ispričala da joj se javio vozač, kao i da je naglasio da želi da ostane anoniman jer je primetio da se priča proširila po društvenim mrežama. Objasnila je da je reč o vrlo dragom muškarcu i da su razmenili par poruka. "Dobila sam poruku od njega. Znala sam da je to on, zbog profilne fotke", rekla je Dona i otkrila kako je glasila poruka:

"Napisao mi je: 'Ja sam vozač autobusa, ali nažalost, u vezi sam'", rekla je Dona, ističući da nije bila oduševljena. Kulturno se zahvalila što je našao vremena da joj se javi. Kako je objasnila, ne kaje se zbog gesta koji je priredila. "Zapravo mi je rekao, 'Izgledaš ljupko, da nisam u vezi, zaustavio bih autobus. Zbog toga nisam mogao da ti ne odgovorim'", prenela je Dona reči vozača. Ona je inače samohrana majka dvoje dece koja radi četiri posla i sama je već pet godina.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.