DEVOJKA SE NABACIVALA MOMKU U AVIONU, NAPRAVILA PRVI KORAK: Njegova reakcija je urnebesna, pogledajte (VIDEO)
TikTokerka, Foto: Printscreen/Tik Tok/nataliebonbon

ljubav i veze

DEVOJKA SE NABACIVALA MOMKU U AVIONU, NAPRAVILA PRVI KORAK: Njegova reakcija je urnebesna, pogledajte (VIDEO)

Sat vremena nakon što su sleteli, Natali je dobila poruku koja je glasila: "Hej, Natali, drago mi je što smo se upoznali. Da, slobodna sam i zainteresovana sam.

Objavljeno:

TikTokerka @nataliebonbon postao je viralan nakon što je objavila video koji je snimila na letu kada je poslala poruku momku koji joj se dopao.

"Jako sladak momak sedi ispred mene na letu. Odlučila sam da napravim prvi korak", napisao je Tiktokerka u viralnom videu koji je prikupio tri miliona pregleda. Natali je odlučila da dečku napiše romantičnu poruku koju je napisala na salvetu.

„Ako ste slobodni/zainteresovani, pošaljite mi nekad poruku“, napisala je hrabra devojka. Na njeno iznenađenje, dečak se tada okrenuo i predstavio se.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase ? #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Otišli na sastanak

Sat vremena nakon što su sleteli, Natali je dobila poruku koja je glasila: "Hej, Natali, drago mi je što smo se upoznali. Da, slobodna sam i zainteresovana sam."

Njena priča je postala viralna, a da stvar bude bolja, dobila je srećan kraj. Natali je otkrila da su išli na sastanak, za koji kaže da je prošao „prilično dobro“.

Natali je otkrila da dečko živi samo 20 minuta od njene kuće i dogovorili su novi sastanak.

Bonus video:

01:10

MAJA NIKOLIĆ PREPORUČILA KNJIGU LJUDIMA KOJI NISU OCRKOVLJENI: Da smo imali ljubav koju pruža samo vera ne bismo imali tradije!

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.