ZAKERBERG SPREMAN ZA BORBU, POZIRAO PORED 2 MMA BORCA: Pokazao čime RASPOLAŽE, od ovoga će se Masku "TRESTI GAĆE"
Mark Zakerberg i Ilon Mask, Foto: AP Photo Jeff Chiu, Mandel Ngan Pool via AP, Angela Piazza Corpus Christi Caller Times via AP

sudar titana

ZAKERBERG SPREMAN ZA BORBU, POZIRAO PORED 2 MMA BORCA: Pokazao čime RASPOLAŽE, od ovoga će se Masku "TRESTI GAĆE"

Korisnici društvenih mreža komentarišu da se zbog ove objave Masku sigurno „tresu gaće“

Objavljeno: 11:36h

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg odgovorio je na provokacije vlasnika Tvitera i osnivača Tesle Ilona Maska fotografijom bez majice. Time, je Masku jasno stavio do znanja da je spreman tuču u kavezu, na koju ga je prethodno pozvao.

Fotografiju je objavio MMA borac Izrael Adesanja, koji Zakerberga trenira sa još jednim MMA borcem Aleksom Volkanovskim.

„Bez šale sa Markom, ovo je ozbiljan posao“, napisao je on u opisu fotografije, na kojoj Zakerberg pozira go do do pojasa nakon treninga.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da se zbog ove objave Masku sigurno „tresu gaće“.

Podsetimo, u junu je Mask izazvao Zakerberga na borbu u kavezu, što je Zakerberg izgleda prihvatio. Mask je za lokaciju predložio Oktagon u Las Vegasu, koji je okružen kavezom i gde se inače održavaju UFC borbe.

Inače, Zakerberg godinama unazad trenira džiu džicu.

Podsećanja radi, rivalstvo između dva milijardera traje već neko vreme, a nakon što je Zakerberg lansirao aplikaciju Treds kao konkurenta Tviteru, Maskov Tviter je zapretio da će tužiti Zakerbergovu Metu, koja je vlasnik Fejsbuka, Instagrama i nove aplikacije.

Bonus video:

03:57

ČISTA KOPIJA TVITERA, ALI IMA JEDNU PREDNOST! Zakerberg sa novom aplikacijom planira da istrebi Maska: Rivalstvo je SVE VEĆE

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.