NESTANAK MALENE KRISTINE POSTAJE SVE MRAČNIJI: Pre 7 godina nestao DEČAK na isti dan, ishod je bio STRAVIČAN (FOTO)
Kristina Dokučajeva, Foto: MUP Irkutske oblasti

jeziva koincidencija

NESTANAK MALENE KRISTINE POSTAJE SVE MRAČNIJI: Pre 7 godina nestao DEČAK na isti dan, ishod je bio STRAVIČAN (FOTO)

Ona je navodno iznenada nestala u trenutku nepažnje

Objavljeno:

Misterija nestanka jednoipogodišnje devojčice iz Rusije postala je još jezivija kada se saznalo da je u istoj oblasti na isti dan (9. jun) nestalo drugo dete.

Mala Kristina Dokučajeva je poslednji put viđena na obali reke Ušakovke u Irkutsku, gde su njeni roditelji sa prijateljima bili na izletu u prirodi, piše KP.ru.

Ona je navodno iznenada nestala u trenutku nepažnje. Roditelji su je prvo sami tražili, a zatim pozvali policiju.

Društvenim mrežama i medijima proširila se fotografija nasmejane bebe u žutom odelu i vencem od maslačaka na glavi. Potrazi su se pridružili, meštani i volenteri. Svedoci su dali izjave, prečešljana je obala reke uz pomoć drona, ali devojčice nigde nije bilo.

Tada su dovedeni psi, koji su pratili Kristinin trag sve do obale. Zbog toga je zaključila da se dete najverovatnije udavilo, a protiv roditelje je podneta krivična prijava.

Kristina Dokučajeva
Kristina Dokučajevafoto: MUP Irkutske oblasti

Međutim, kada su ronioci temeljno pregledali dno reke ništa nisu pronašli.

– Voda je maksimalno providna, vidljivost je bila dobra, odnosno nije bilo prepreka za pretragu na ovom području. Pregledali smo sve što smo mogli. Nismo proučavali područje ispod mosta, jer je u zoni vidljivosti prolaznika. Da ju je neko primetio, bili bi obavešteni – rekao je koordinator ronilačke grupe Dmitrij Rogovoj.

U međuvremenu, korisnici društvenih mreža primetili su stravičnu koincidenciju.

Kristina je nestala 9. juna, baš na dan kada je pre sedam godina stanovnike Irkutska šokirala vest o nestanku petogodišnjeg dečaka.

On se igrao se u dvorištu kuće i odjednom je nestao iz vida. Oko 300 ljudi izašlo je da ga traži, pročešljali su šume i šikare, dno jezera, istražili ceo grad. Čak je raspisana i velika novčana nagrada za bilo kakve korisne informacije.

Nažalost, potraga je tragično okončana posle skoro godinu dana. Telo dečaka je pronađeno u aprilu 2017. godine u septičkoj jami u svom dvorištu.

Istražitelji su tada sugerisali da je slučajno tamo upao.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Srpski portal/ KP.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.