ATRAKTIVNA CRNKA SE UDALA ZA 46 GODINA STARIJEG MUŠKARCA: Svi je OSUĐUJU zbog 1 STVARI, a ona im ZAPUŠILA USTA
Ko Ngan i muž, Foto: PrintScreen/ Instagram/ cokimngan

par

ATRAKTIVNA CRNKA SE UDALA ZA 46 GODINA STARIJEG MUŠKARCA: Svi je OSUĐUJU zbog 1 STVARI, a ona im ZAPUŠILA USTA

Zajedno imaju i TikTok profil na kojem objavljuju videe

Objavljeno:

Ko Ngan, 29-godišnja vijetnamska manekenka venčala se s Vinom Kacom, 75-godišnjim preduzetnikom iz Los Anđelesa. Njihova ljubavna priča započela je na Instagramu, gde se Ko Ngan povezala s Vinom, vlasnikom i dizajnerom brenda Rough Roses. Kasnije su se upoznali tokom jednog od Vinovih poslovnih putovanja u Vijetnam i odmah su se zaljubili.

Uprkos višestrukim prekidima, par je svoju ljubav na kraju učvrstio brakom. Ko Ngan čvrsto veruje da je on njena srodna duša, izjavivši: "On je ljubav mog života, sigurna sam u to." Nažalost, njihova veza naišla je na oštre kritike, a manekenka je trpela uvredljive i pogrdne komentare. Najčešća primedba bila je: “Zanima vas isključivo njegovo bogatstvo.” Drugi su rekli: "Slutiš da ćeš naslediti njegovo bogatstvo", dok su je mnogi drugi jednostavno optužili: "Ti si samo tražiš lovu!"

Ali Ko Ngan se brani od kritika: “Za mene je to uvek bila samo stvar srca. Stvarno ga volim.” Kao poznati model i slavna osoba, finansijski je osigurana i može uživati u luksuzu ne oslanjajući se na bogatstvo svojih partnera. Zajedno imaju i TikTok profil na kojem objavljuju videe.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.