LJILJANA I PETAR SU ZAJEDNO VIŠE OD POLA VEKA: Hrvatski par ODUŠEVIO region, a upoznavanje im je TEK POSEBNO! VIDEO
Ljiljana i Petar Goran, Foto: PrintScreen/ TikTok/ index.hr

ljubav

LJILJANA I PETAR SU ZAJEDNO VIŠE OD POLA VEKA: Hrvatski par ODUŠEVIO region, a upoznavanje im je TEK POSEBNO! VIDEO

Ljubav koja traje decenijama uvek je inspiracija za mlade ljude

Objavljeno:

Cilj svake osobe je da za života nađe pravu ljubav, koja će trajati zauvek. Iako se mnogima tako nešto ne dogodi, ili možda tek iz trećeg puta, jedna Ljiljana i jedan Petar pre 51 godinu bili su glavni akteri ljubavnog susreta čija ljubav i dan danas traje.

Iako iz Hrvatske, Ljiljana i Petar Goran su se pre 51 godinu upoznali u Poljskoj. Prilikom posete rudniku soli Vjelička, blizu Krakova, nakon što se Ljiljana okliznula i pridržala za Petra, više ga, kako kaže, nije pustila.

"Upoznali smo se na putovanju, u Poljskoj. Družili smo se, bili smo zajedno u rudniku soli u blizini Krakova. Tamo smo se kao turisti pridržavali jer se gospođa okliznula pa sam je ja pridržao, i to je bilo to... nije me više pustila", kroz smeh je rekao Petar Goran.

Tajna njihove dugovečne ljubavi, kažu, jeste u toleranciji i dopuštanju da se čovek iako u zajednici sa nekim, iskaže kao jedinka.

"Mi se tolerišemo, i jedan i drugi smo puni tolerancije, lepo nam je zajedno" rekla je Ljiljana o tajni njihovog braka za TikTok profil Index.hr.

"Ja bolje hodam, ona bolje misli"

@index.hr

Ljubav Ljiljane i Petra Gorana traje već 51 godinu, a evo kako su se upoznali ??

♬ original sound - Index.hr

Na šta je Petar kroz osmeh dodao, da uprkos različitim intresovanjima, jedan drugog dopunjuju i pokušavaju da se prate.

"Ona meni dozvoljava da radim ono što ja hoću i živim kako hoću. Imamo vrlo različite "backgrounde" i vrlo različite interese. Ona je počela da planinari zbog mene, ja sam počeo da idem na koncerte klasične muzike jer je ona muzičar, ja sam hemičar, i to nas je spojilo, uvek se dopunjujemo kada smo zajedno", rekao je Petar.

Takođe, rekao je:

"Silom prilika, i sad u osamdesetima, ja nju pridržavam, ona meni pomaže...Ja bolje hodam, ona bolje misli", zaključio je kroz on smeh.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.