"ZATVORI TO I ZAKLJUČAJ": 3 godine je živela u kući, a onda je slučajno videla TAJNA VRATA, a čim ih je otvorila...
Tajna vrata, Foto: Printscreen/TikTok/iamjuliahenning

ko bi se nadao tome

"ZATVORI TO I ZAKLJUČAJ": 3 godine je živela u kući, a onda je slučajno videla TAJNA VRATA, a čim ih je otvorila...

Jedna devojka je postala viralna na društvenim mrežama otkrivši kako je sasvim slučajno posle čak 3 godine života u jednoj kući slučajno naišla na misteriozna vratanca za koja nije imala predstavu da postoje

Objavljeno: 17:04h

Novi domovi koje vlasnici kupe i u koje se usele posebno su iskustvo i materijal za istraživanje, naročito ako je u pitanju stari objekat. Tako su mnogi posvedočili da su pronašli dosta zanimljivih detalja u kući, a pojedini i predmete prethodne porodice na osnovu kojih se mnogo toga može zaključiti o njihovom načinu života. Mnoštvo je i slučajeva da su novi vlasnici kuće prilikom renoviranja nabasali na tajne zidove, pa i čitave prostorije unutar regularnih kupatila i kuhinja, što je za njih bio poseban izazov, pogotovo za preuređenje.

Jedna devojka je postala viralna na društvenim mrežama otkrivši kako je sasvim slučajno posle čak 3 godine života u jednoj kući slučajno naišla na misteriozna vratanca za koja nije imala predstavu da postoje. Njeno ime je Džulija Hening i ona je svojim pratiocima odlučila da podeli kako izgledaju teška, drvena vrata, ali i ono što ona kriju.

Priznala je da je doživela šok kada je prvi put otvorila tajni prolaz, a isto osećanje izazvala je i kod korisnika TikToka.

Kada je Džulija podigla vrata ispod njih su se ukazale strmoglave stepenice koje su vodile duboko ispod zemlje u mrak. Vidno izbezumljena ona je otkrila kako se nije usudila da uđe u "tunel" i pogleda šta se krije ispod nje, a posebno i zbog činjenice što su stepenice krajnje nestabilne i uske.

Slično poput nje reagovali su i korisnici mreže.

- Zatvori to i zaključaj. Kao da ga nisi ni pronašla -

- Uključi kameru na telefonu i spusti ga dole -

@iamjuliahenning Ok first attempt, fail. We’re going to try again. She said she felt something when she walked into the house but that it wasn’t dark or “evil”. But she didnt feel comfortale going down. Also… I am hosting an event at the house this weekend… ? #hauntedhouses #hauntedhouse #creepytiktok #creepyhouse #crawlspace #creepycrawlspace #hiddenhorror #scarystories #homediscovery #hauntedhollywood #ghosthunters #investigation #whatliesbeneath #barbarian ###oldhousetiktok #hiddengems #docuseries ♬ original sound - Julia Henning

- Stavila bih nešto teško metalno iznad toga i pravila bih se kao da ne postoji -

- Čestitam, oslobodili ste duhove! -

- Ne bih pobegla. Gledala sam isuviše horor filmova - komentarisali su korisnici TikToka.

I dok su jedni navodili kako prolaz izgleda zastrašujuće i da bi pobegli glavom bez obzira, drugi su se pitali kako je moguće da devojka nije ranije registrovala vrata. Džulija na to nije odgovorila, ali je zatim otkrila da se ubrzo potom jedna njena drugarica usudila da ispita šta se dešava u misterioznom podrumu, ali da se vratila s polovine stepenica prestravljena kao da je videla duha. Kako je rekla, bilo je isuviše mračno tako da je odustala. Kroz nekoliko dana Džulija je čvrsto odlučila da i ona siđe niz tajne stepenice i razreši misteriju. Pošto se pripremila, odlučno je kročila na stepenice, ali je vrlo pažljivo silazila niz njih.

Kada je stigla dole ugledala je praznu mračnu prostoriju, a prvo što joj je zapalo za oko su bila ispisana imena na zidu: Džoi i Džon. Istakla je da to nisu imena prethodnih vlasnika i zapitala se ko bi to mogao da bude. Kada se okrenula iza sebe je videla policu za vina, pa je pretpostavila da je u pitanju vinarija prethodnih vasnika.

@iamjuliahenning You asked for it. I want to keep it but also slightly terrfied. Its giving cursed items. But here you have it: the crawl space is a hidden room! Whats next? We need to learn the history… more questions than answers if you ask me. Hosting house events just got a lot more interesting… #hauntedhouses #hauntedhouse #creepytiktok #creepyhouse #crawlspace #creepycrawlspace #hiddenhorror #scarystories #homediscovery #hauntedhollywood #ghosthunters #investigation #whatliesbeneath #barbarian #oldhousetiktok #hiddengems #docuseries ♬ original sound - Julia Henning

Međutim, jedna stvar koja joj je najviše odvukla pažnju jeste tegla u kojoj su se nalazile sitne stvarčice poput starih kartica, upaljača, ključeva i igračke automobila. Drugarica ju je zadirkivala u pozadini iz kuće da je možda reč o ritualnim predmetima, na šta je Džulija neprestano ponavljala kako je prestravljena i da jedva čeka da izađe. Ipak, ono što je Tiktokerima privuklo pažnju jeste da na tegli nije bilo prašine što su mnogi okrakterisali kao dodatnu misteriju, aludirajući na to da je Džulija možda pojedine delove svog snimka inscenirala.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.