DOŠLA JE U KLUB, A ONDA SU SVI KRENULI DA JE MERKAJU OD GLAVE DO PETE: Svi su gledali u 1 DETALJ, dobro POGLEDAJTE
Džejmi Vajsberg, Foto: Printscreen/TikTok/ jaimie.weisberg

žena!

DOŠLA JE U KLUB, A ONDA SU SVI KRENULI DA JE MERKAJU OD GLAVE DO PETE: Svi su gledali u 1 DETALJ, dobro POGLEDAJTE

Ova devojka je i pored toga rešila da prigrli svoje telo

Objavljeno: 17:14h

Influenserka Džejmi Vajsberg (29) iz Toronta rekla je da je ocenjena na osnovu fizičkog izgleda i da su joj izbacivači i u jednom klubu napravili veliku neprijatnost.

Naime, u svojoj ispovesti za britanske medije govorila je o tome kako je odrastajući provela godine želeći da može da nosi slatku odeću poput drugih devojaka, a ne samo garderobu skrojenu za gojazne. Kako su modni brendovi nedavno proširili veličine odeće kako bi uključili sve tipove tela, Džejmini snovi su ostvareni.

Ipak, ova TikTokerka i dalje se suočava sa zlim komentarima na društvenim mrežama, pa čak i tvrdi da doživljava i brojne neprijatnosti u noćnim izlascima.

- Nekoliko puta sam bila osramoćena zbog svog izgleda. Volela bih da mogu da kažem kako se to nikada nije dogodilo, ali lagala bih. Sećam se jednog trenutka kada me nisu pustili u klub, a kao izgovor koristili su da je to zbog onoga što sam nosila. Ali ono što sam obukla nije se razlikovalo od onoga što su nosili moji prijatelji. Prava razlika je u tome što su oni bili mršavi, a ja nisam. Na kraju, moje društvo je napustilo klub i morali smo da nađe neko drugo mesto. Ne mogu da lažem i kažem da nije bolelo ili da sam se osećala odgovornom što moji prijatelji nisu ušli - otkrila je Džejmi u svojoj ispovesti.

Ova devojka je i pored toga rešila da prigrli svoje telo i počela da svakodnevno objavljuje snimke na TikToku kako bi promovisala svoj izgled.

- Ali to nije moja krivica, to je način na koji se ophodimo prema ljudima na osnovu veličine tela, a to što smo u stanju da razumemo smanjilo je mnogo moje patnje - progovorila je Tiktokerka.

Iako ispod njenih objava ima brojnih negativnih komentara, sve je više onih koji je podržavaju i pružaju joj podršku u njenoj borbi da se gojazni ljudi ne osuđuju na osnovu svog izgleda.

- Ti si stena. Tvoj duh samo osvetljava sobu -

- Ti si draga, obožavam te, druže -

- Uvek mi ulepšaš dan, volim tvoju stranicu - samo su neki od komentara podrške.

Bonus video:

02:45

GOJAZNOST NIJE SAMO ESTETSKI I ZDRAVSTVENI, VEĆ I POLITIČKI PROBLEM Sagovornici Kurira o bolesti koju ima više od polovine Srba

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.