IMALA JE 150 KILOGRAMA, A SADA...Svima OTPADNU VILICE kada vide kako IZGLEDA, a TO je uspela uz JEDNU STVAR (VIDEO)
Eliz Rouz Štanijer, Foto: Printscreen/ TikTok/ eliserosestanier

transformacija

IMALA JE 150 KILOGRAMA, A SADA...Svima OTPADNU VILICE kada vide kako IZGLEDA, a TO je uspela uz JEDNU STVAR (VIDEO)

Sa svojih 105 kilograma bila je predmet podsmeha i iz dana u dan je mrzela svoje telo

Objavljeno:

Svakodnevno suočavanje sa podrugljivim pogledima i komentarima za Eliz Rouz Štanijer postalo je prava noćna mora. Višak kilograma koji joj se godinama gomilao ona najpre nije primećivala, uživajući u ukusnim zalogajima brze hrane, dok je kasnije, kada je problem već uzeo maha, počela da se prejeda tražeći utehu za sve svoje nedaće. Suočavala se sa komentarima da je zbog gojaznosti niko neće želeti za devojku, što je mlada Tiktokerka veoma teško podnosila.

Sa svojih 105 kilograma Eliz je bila predmet podsmeha i iz dana u dan je mrzela svoje telo.

Kako to obično biva, inat i želja da dokaže drugima da je u stanju da se promeni, kao i velika spremnost da napreduje, naterali su ovu mladu ženu da stvar uzme u svoje ruke. Suočivši se sa problemom Eliz je krenula da se bavi telom i poboljšanjem izgleda. Promenila je ishranu i počela s napornim treninzima. Dane je provodila u dvorištu dižući šipke s opterećenjim i radeći naporne vežbe kako bi trošila što više kalorija.

Kako je u svojim objavama navela, male, ali ne beznačajne promene, videla je već u prva dva meseca kada su masne naslage počele da se tope. Budući da je bila nesigurna i nervozna da bi otišla u teretanu i trenirala pred drugima, Eliz je želela da malo sačeka dok ne smrša, a onda je nakon dva meseca počela i sa zahtevnim i napornim treninzima, uključujući i poseban režim ishrane. Sa 105 kilograma ona se spustila na 73 i još radi na sebi i na dovođenju svoje figure do savršenstva. Viškovi i masne naslage su nestali, a nastalo je savršeno i zgodno telo koje Eliz sada s ponosom pokazuje.

Dosta se promenio čak i njen lik nakon što je izgubila kilograme, a osim toga, vratio joj se osmeh na lice, kao i samopouzdanje.

@eliserosestanier Turned the I cant’s into I can, & made it my I did.⚡️SUMMER SHRED CHALLENGE sign ups open! Find on profile #weightloss ⚡️#weightlosscheck #transformation #explore ♬ HOPE - NF

Jednu od poslednjih Elizinih objava na TikToku pregledalo je 25,8 miliona korisnika mreže i lajkovalo njih 3,9 miliona, a ona je pokazala kako je izgledala u prvim danima transformacije i kako izgleda danas nakon svega što je prošla.

- Najbolja transformacija, nemam reči za ovaj naporan rad! -

- Inspiracija -

- Odličan posao! -

- Volim da vidim ovo! Daje mi motivaciju! -

- Tako sam ponosna na tebe!- komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je objasnila da je u ceo izazov ušla sama i da nije imala trenera kako su mislili neki njeni pratioci. Većina joj je odala priznanje za snagu i istrajnost, jer mnogi već na početku odustanu. Eliz je pokazala da je kroz potrošnju kalorija i uklanjanje viška kilograma paralelno gradila i mišićnu masu i nije imala nikakve operacije kože i slično. Sve je dovela u savršeno stanje treninzima i disciplinom i sada je mnogima inspiracija i motivacija za vežbanje i izgradnju samopouzdanja.

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.