OVOG NEMA NI U HORORIMA, ŽENA ZAROBLJENA U SOPSTVENOJ KUĆI: Ogavni INSEKTI sve ZAPOSELI, ovo je ZASTRAŠUJUĆE! VIDEO
Najezda cvrčaka, Foto: PrintScreen/ TikTok/ @auntie_coolette

odvratno

OVOG NEMA NI U HORORIMA, ŽENA ZAROBLJENA U SOPSTVENOJ KUĆI: Ogavni INSEKTI sve ZAPOSELI, ovo je ZASTRAŠUJUĆE! VIDEO

Prava su opasnost i za vozače

Objavljeno:

Kolet Rejnolds, agentkinja za nekretnine iz Nevade, upravo živi jednu od najgorih noćnih mora. Naime, kuću su joj prekrili takozvani mormonski cvrčci, insekti koji mogu narasti do osam centimetara i izazvati goleme poljoprivredne štete.

Takođe, u vreme kada se kreću u velikim migratornim skupinama, prava su opasnost i za vozače jer, između ostalog, zgnječeni pripadnici vrste mogu učiniti ceste izuzetno klizavim.

"Probudili smo se jutros i zidovi su u celini bili prekriveni cvrčcima. Moj siroti suprug se ceo dan trudi rešiti ih se, pokušao je čak i s duvačem za lišće, ali sve su prekrili. Od dvorišta do kuće.

Zarobljenica sam u vlastitom domu, a profesionalci su mi rekli da naprosto ne mogu ništa učiniti.

Smrde, a s priličnom sigurnošću mogu reći kako ih ima više stotina hiljada samo na mom posedu. Odvratni su", kazala je Rejnolds i pritom naglasila tačan podatak koji kaže da pripadnici te vrste jedu svoje mrtve zbog toga što uvek traže bilo kakve izvore proteina i soli.

"Ovo sve deluje tako nestvarno i zastrašujuće, ali barem vam mogu potvrditi da niko nije bacio uroke na nas kao što su neki među vama pomislili. Ovi cvrčci migriraju svake godine, ali nikad nisu bili tako blizu mojoj kući ili tako brojni.

I, da, prekrili su čitav komšiluk. I ostali nesretni ljudi proživljavaju istu stvar. Navodno je najgore ispred lokalne bolnice", rekla je Rejnolds.

Bonus video:

02:15

NAJEZDA PČELA U CENTRU BEOGRADA! Ukoliko ih ugledate OVO NIPOŠTO ne radite! U gradu se nalazi BLIZU 3.000 ODBEGLIH ROJEVA!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.