DEČAK UKRAO AUTOMOBIL I BEŽAO OD POLICIJE NA AUTO-PUTU! Evo kako je do svega došlo, za nepoverovati
Automobil na putu, Foto: Printscreen/Instagram/48hourscbs

amerika

DEČAK UKRAO AUTOMOBIL I BEŽAO OD POLICIJE NA AUTO-PUTU! Evo kako je do svega došlo, za nepoverovati

Državna policija je saopštila da je vozač priveden nakon što je pobegao iz ukradenog automobila

Objavljeno:

Dečak (10) je priveden nakon što je državna policija Mičigena saopštila da je dečak ukrao vozilo i pobeglo od policije na međudržavnom putu. VNEM-TV izveštava da su vojnici iz MSP Tri-Citi Posta pronašli ukradeni Bjuik Enkor iz 2017. 27. maja. Centralna dispečera okruga Saginav primila je poziv od OnStara da ukradeni automobil putuje u pravcu juga putem I-75.

Policajci su pokušali da zaustave automobil, ali se vozač nije zaustavio, saopštila je policija, dodajući da je on uspeo da bezbedno onesposobi automobil. Dok se ovo dešavalo, istražitelji su rekli da je nekoliko pozivalaca hitne pomoći prijavilo da dete vozi auto na I-75. Automobil se na kraju zaustavio nakon što je udario u zaštitnu ogradu, nanevši manju štetu na vozilu, saopštila je policija.

Državna policija je saopštila da je vozač priveden nakon što je pobegao iz ukradenog automobila.

On je bio zadržan u pritvorskom centru za maloletnike okruga Saginav pre nego što je pušten. Povređenih nije bilo. Izveštaji kažu da je dete reklo policiji da je to auto njegove majke. Dečak je boravio kod rođaka i navodno je rekao da je uzeo vozilo u nadi da će se odvesti do svoje majke koja je bila u Detroitu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.