POZNATO STANJE DECE KOJA SU POVREĐENA U UDESU U ŠAPCU: Najteže povrede dobio vozač automobila
Udes u Šapcu, Foto: Printscreen/RTS

sudar

POZNATO STANJE DECE KOJA SU POVREĐENA U UDESU U ŠAPCU: Najteže povrede dobio vozač automobila

Vozač automobila je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu

Objavljeno:

Desetoro dece i jedna odrasla osoba prevezeni su u šabačku bolnicu, nakon udesa u kom je pred autobus koji je vozio decu na ekskurziju preko pune linije izleteo vozač "forda". U pitanju su lakše telesne povrede i polovina dece već je otpuštena iz bolnice.

Kako kaže dr Luka Janković, Hitna pomoć je u bolnicu prevezla desetoro dece i jednu odraslu osobu - vodiča ekskurzije. Svi su pristigli u stabilnom stanju i u pitanju su lakše telesne povrede.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

- Petoro-šestoro je već završeno i otpušteno. U toku je dijagnostika ostalih petoro. U pitanju su nagnječenja, neki su udarili grudnim košem, neki nogama o sedišta. Jedino je vodič malo teže povređen jer je u toku sudara stajao, pa je celom desnom stranom tela udario o vetrobransko staklo - kaže dr Janković.Podsetimo, do udesa je došlo kada je vozač (77) "forda" preko pune linije skrenuo ka benzinskoj pumpi, a autobus naleteo na njega.Vozač automobila je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.