PRAVIO SE MRTAV 321 DAN, A ONDA JE DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Uspelo mu je ono što mnogima nije! (VIDEO)
Džoš Neli, Foto: Printscreen/TikTok/living_dead_josh

glumačka karijera

PRAVIO SE MRTAV 321 DAN, A ONDA JE DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Uspelo mu je ono što mnogima nije! (VIDEO)

Džoš je objavio na hiljade snimaka sa različitim lokacijama i kadrovima u kojima se pravi da je mrtav i sve to u nadi da će ga režiseri „Mesta zločina“ primetiti i angažovati

Objavljeno:

Čovek koji se pravio mrtav 321 dan dobio je ulogu u američkoj televizijskoj seriji „Mesto zločina“.

Džoš Neli iz Kentakija je pre dobijanja svoje „uloge iz snova“, objavljivao snimke na TikToku svaki dan skoro celu jednu godinu. Tako je privukao pažnju publike, ali i samog kreatora serije.

Dok mnogi ljudi za holivudske angažmane prolaze kroz školovanje, nepotizam, ili sito i rešeto, Džoš je očigledno imao drugačiju ideju kako da stigne do željene uloge. Ispada, da je sve što vam je potrebno jeste malo posvećenost i nekoliko hiljada TikTok videa na kojima snimate sebe kako se pravite da ste mrtvi. Mnogi bi rekli da nema bizarnije od ovog.

Džoš je objavio na hiljade snimaka sa različitim lokacijama i kadrovima u kojima se pravi da je mrtav i sve to u nadi da će ga režiseri „Mesta zločina“ primetiti i angažovati.

I uspelo mu je! Džoš je nakon svog 321 dana došao u kontakt sa producentima serije i dobio šansu da igra „mrtvo telo“ u jednoj od epizoda. Plus, postao je mega viralna osoba, tako da sada retko ko u stvari i ne zna za njega, uglavnom preko pojma „onaj što glumi mrtvaca“.

U razgovoru sa novinarom „Courier journal-a“, objasnio je da nije imao prethodnog glumačkog iskustva, ali da je nako nekog vremena uz vežbanje uspeo da usavrši neke tehnike koje je želeo.

– Ja ne volim da pričam ispred kamere, ali veoma lako mogu da legnem i da se pretvaram da sam mrtav – rekao je on.

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.