UBIO TRUDNU DEVOJKU, PA DVA PUTA HTEO DA SPALI NJENO TELO: Na internetu tražio JEZIVE STVARI, glumio ŽRTVU (FOTO)
Ubistvo, Foto: Zorana Jevtić

femicid

UBIO TRUDNU DEVOJKU, PA DVA PUTA HTEO DA SPALI NJENO TELO: Na internetu tražio JEZIVE STVARI, glumio ŽRTVU (FOTO)

Ubica je prvenstveno rekao kako ga je devojka ostavila

Objavljeno:

Barmen Alesandro Impagnatielo priznao je da je ubio svoju trudnu devojku Đuliju Tramontano (29) nakon čega je njeno telo sakrio u blizini njihove kuće. Međutim, tu nije kraj njegovom zverstvu. Pošto je prijavio njen nestanak, slao joj je poruke, pretvarajući se da je zabrinut, jer mu se ne javlja.

Kako je objavilo tužilaštvo, Impagnatielo je dva puta pokušao da spali telo svoje partnerke, jednom u kupatilu njihovog stana, a zatim u blizini kuće, posle toga je sakrio telo i prijavio njen nestanak.

Impagnatielo je prvenstveno rekao kako ga je Đulija ostavila, jer je saznala da je vara sa koleginicom sa posla, koja je takođe trudna sa njegovim detetom.

Policija je otkrila da je ubica danima pre ubistva na internetu pretraživao smernice kako se spaljuje telo i otklanjaju dokazi.

Nekoliko sati pre ubistva, Đulija je upoznala Impagnatielovu ljubavnicu. Obe žene pokazale su saosećanje jedna prema drugoj, jer nisu znale da su prevarene.

Nakon ubistva, Impagnatielo je svojoj 23-godišnjoj ljubavnici poslao poruku da je „slobodan čovek“, ali ona nije želela da ga vidi.

Impagnatielova majka Sabrina kazala je da mu nikada neće oprostiti za zločin koji je učinio, a od Đulijine majke je tražila da joj oprosti što je rodila monstruma.

„Moj sin je čudovište. Ne znam šta se desilo. Još ne mogu da verujem“, rekla je navodno majka.

Na društvenim mrežama mnogi su poslali poruke podrške i saučešća porodici. Kolege žrtvine sestre napravile su akciju prikupljanja sredstava za pomoć Đulijinoj porodici.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.