OTIŠLA NA PRVI SASTANAK, PA DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Pretrnula od STRAHA, htela da upotrebi SUZAVAC, HOROR (VIDEO)
Kejti, Foto: PrintScreen/ TikTok/ nashvillekatie

muško nasilje

OTIŠLA NA PRVI SASTANAK, PA DOŽIVELA PRAVI PAKAO: Pretrnula od STRAHA, htela da upotrebi SUZAVAC, HOROR (VIDEO)

Devojka se susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada je reč o prvom dejtu

Objavljeno:

Prvi dejtovi, odn. izlasci, pogotovo ako ste nekog upoznali preko društvenih mreža imaju dve strane medalje - da sve protekne u najboljem redu ili da naiđete na poprilično nezgodne ljude. Upravo iz ovog drugog razloga saveti mnogih su da ne idete sami sa nepoznatim ljudima i da olako ne pristajete na uživo upoznavanje.

Devojka, po imenu Kejti, susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada je reč o prvom dejtu. Ona je nakon izvesnog dopisavanja sa jednim momkom preko aplikacije za upoznavanje odlučila da se vidi s njim uživo. Kako je i na početku videa rekla, sve je izgledalo sasvim normalno sve do jednog trenutka.

"Pretrnula sam od straha na prvom dejtu prošle nedelje. Ispričaću vam šta se desilo", započela je ona svoje obraćanje.

"Isplanirao je čitav izlazak, rezervisao mesta i svuda vozio. Kada je došao po mene kolima prva crvena 'zastavica' bila je ta što je radio u vojsci. Drugi znak upozorenja bio je razgovor o braku i deci", nastavila je dalje.

Nakon toga, otišli su prvo u restoran i naručili flašu vina. Razgovor je tada išao normalnim tokom sve do momenta kada je počeo da je isputuje o istoriji njenog intimnog života. Nakon restorana uputili su se ka noćnom baru gde su nastavili sa pićem. Iako Kejti nije više želela da nastavi dalje i samo je želela da je odveze kući, to se nije desilo. Nakon bara, muškarac ju je odveo u drugi i ubrzo naručio viski.

"Dakle, ako računate u ovom trenutku, popio je skoro punu flašu vina, četiri piva i viski i sada bi trebalo da me odveze kući", rekla je ona u videu. Stvari su krenule u pogrešnom smeru kada je Kejti ušla u njegov auto, što više nikada ne bi uradila niti savetovala drugima.

"Nije trebalo da dozvolim da me vozi kući, ali jesam i zažalila sam ubrzo. Tek što smo krenuli, zamalo da se nismo sudarili. A kada sam mu rekla putanju do svoje kuće, nije me slušao, već je skretao po svome. Preplašila sam se. Rekla sam mu: 'Ako ne skreneš desno i odvezeš me kući, zvaću policiju'. Drala sam se na njega i urlala", objašnjava ova devojka. Nakon toga, odvezao ju je kući i sledećeg dana poželeo joj je "dobro jutro", kao da se ništa nije desilo. Kako je na kraju priznala, kod sebe je imala suzavac te večeri i spremljen broj policije na telefonu.

Bonus video:

01:40

Milunka sa devetoro unučadi ne može da zaboravi prvu ljubav: Čekamo se 50 godina!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.