OVO SU BILI POSLEDNJI DANI NAJBOGATIJEG PEDOFILA: Noć pre smrti od čuvara tražio jedan poziv
Džefri Epstajn, Foto: Printscreen/Youtube/ Barbarian

PERVERZNI BOGATAŠ

OVO SU BILI POSLEDNJI DANI NAJBOGATIJEG PEDOFILA: Noć pre smrti od čuvara tražio jedan poziv

On je 10. avgusta 2019. godine pronađen obešen u zatvorskoj ćeliji

Objavljeno:

Osuđeni seksualni prestupnik i milijarder Džefri Epstajn poslednje dane života proveo je sedeći u uglu svoje ćelije dozivajući mrtvu majku, pokazala su dokumenta koja su nedavno objavljena.

Epstajn je sebe često nazivao kukavicom, a više puta s ežalio da nije uspeo da se prilagodi zatvorskom životu. Nakon što je uhapšen i osuđen zbog tvrgovine ljudima, ovaj milijarder je bio prinuđen da luksuzan život zameni betonskom ćelijom.

On je 10. avgusta 2019. godine pronađen obešen u zatvorskoj ćeliji. iako je prema zvaničnim dokumentima izvršio samoubistvo, mnogi sumnjaju da je možda i ubijen u zatvoru posebno zbog prirode zločina za koje je osuđen.

Nekoliko nedelja pre smrti, on je bio pod nadzorom psihologa nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo. Nakon ovog neuspelog pokušaja ostale su mu modrica i ogrebotina na vratu.

Dokumenta daju uvid i u njegov zdravstveni karton u kom se navodi da je u poslednjih pet godina imao odnose sa više od deset žena i da je prethodno lečen od hlamidije, piše Daily Mail.

Takođe je navedeno da je uprava zatvora nekoliko dana pre samoubistva primetila da se čudno ponaša. Dugo nije uspevao da zaspi zbog uznemirenosti, često je sedeo u uglu ćelije sa rukama preko ušiju, imao je hipertenziju i česte bolove u donjem delu leđa.

On je navodno bio uznemiren jer mora da nosi narandžasti zatvorski kombinezon. On je dan pre nego što je izvršio samoubistvo od zatvorskog komesara kupio radio i slušalice za 78 dolara, a takođe je preko advokata tražio da vežba napolju. istog dana sudija je otpečatio dokument sa oko 2.000 stranica koji se odnose na seksualno zlostavljanje.

Noć pre smrti on je od čuvara tražio da pozovu na telefon njegovu majku koja je u tom trenutku bila mrtva već 15 godina.

U trenutku kada je umro na računu je imao samo 556 dolara.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.