KADA JE VIDE, UBEĐENI SU DA IMA 14, A DA LI VI ZNATE KOLIKO ONA IMA GODINA? Nema teorije da pogodite iz prve
Šoni Rej, Foto: Printscreen/thereal_shaunarae99

TUŽNA SUDBINA I OPAKA BOLEST

KADA JE VIDE, UBEĐENI SU DA IMA 14, A DA LI VI ZNATE KOLIKO ONA IMA GODINA? Nema teorije da pogodite iz prve

Gledaju me kao da sam uzorak za laboratoriju

Objavljeno:

Šoni Rej je dijagnostikovan rak mozga kada je imala samo šest meseci, a lečenje je uticalo na njen rast. To joj je oštetilo hipofizu, zbog čega je razvila hipofizni patuljastost i sada je visoka 116 centimetara. Šona je zvezda TLC-ovog "Ja sam Šona", gde govori o svom životu i potrazi za ljubavlju. U razgovoru sa fanovima, upitana je o njenom očekivanom životnom veku i da li njeno stanje uopšte utiče na to.

U videu objavljenom na Instagramu, Šona je rekla da se nada da će živeti još dugo.

„Koliko znam, moj invaliditet ne utiče na moj očekivani životni vek, ali u isto vreme, moj invaliditet je veoma nepoznat. Koliko znam, prema svim istraživanjima, čini se da viši ljudi žive sve niže živeti duže. Možda ću živeti veoma dugo. Mislim, prosečan životni vek je oko 80 do 100 godina“, rekla je ona i nastavila:

„Moja mama ima teoriju da će doživeti 130 godina, pa ću možda i ja krenuti njenim stopama. Ali ja ne mislim tako. Ako bi bilo šta uticalo na moj životni vek, to je rak, u slučaju da vraća se. Danas živim normalno“.

Šona je takođe pričala o momcima koji žele da izađu sa njom. Zbog svog stanja, Šona kaže da je uvek oprezna prema motivima ljudi, posebno kada je u pitanju njen ljubavni život. A u svojoj potrazi, TLC zvezda kaže da je pronašla način da uoči one „koji možda nemaju najbolje namere“.

„Upravo sam razvila sposobnost da uočim nekoga ko možda nema najbolje namere jer se odaje. Njihova pitanja su veoma fokusirana na moju fizičku sposobnost. Gledaju me kao da sam uzorak za laboratoriju“, rekla je ona za NI Post.

02:46

SRPSKI NAUČNICI U OTPADU TRAŽE LEK ZA RAK! Kora od banane i bajati mesni narezak mogli bi da postanu deo REVOLUCIONARNIH LEKOVA

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.