ŠOKANTAN SNIMAK HAPŠENJA DEVOJČICE U OKLAHOMI: Na smrt izbola brata, pa zapomagala
Hapšenje devojčice, Foto: Printscreen/Facebook/Law Crimes

horor u americi

ŠOKANTAN SNIMAK HAPŠENJA DEVOJČICE U OKLAHOMI: Na smrt izbola brata, pa zapomagala

Dečak je hitno prevezen u bolnicu i odveden na operaciju, ali je preminuo od zadobijenih povreda nešto posle 2.30 časova

Objavljeno:

Devojčica izbola brata (9) na smrt, pa plakala i vikala da joj je žao: Šokantan snimak hapšenja maloletnice

Policijski snimak nadzornih kamera zabeležio je užasne trenutke nakon što je 12-godišnja devojčica navodno izbola svog devetogodišnjeg brata na smrt u njihovoj kući u Oklahomi.

Majka braće i sestara Ejpril Lida rekla je policiji da je spavala na spratu kada ju je ćerka probudila nešto pre ponoći i rekla da je izbola svog brata Zandera.

Devojčica, čije ime policija nije imenovala, čuje se kako jeca i uzastopno se izvinjava dok su policajci stigli u kuću u centru Tulse 5. januara.

Dečak je hitno prevezen u bolnicu i odveden na operaciju, ali je preminuo od zadobijenih povreda nešto posle 2.30 časova.

Montirani video, koji je objavio The Lav & Crime Netvork, počinje tako što devojčica trči dole dok viče: „Tako mi je žao. Tako mi je žao.'

Dok policija izvodi devojčicu iz kuće, majka April se pojavljuje na vratima i govori da dečak ima ubodnu ranu na grudima.

"Bolje se moli Bogu da on preživi", govori majka devojčicu.

Ona odgovara da joj je žao i da ne zna šta se desilo.

Devojčica zatim sa lisicama na rukama vodi policiju do noža koji je navodno koristila da izbode brata, a koji je bacila kroz prozor.

Nakon što su je stavili u policijsko vozilo, devojčica pita policajca da li ide u zatvor, a on pokušava da je uteši govoreći joj da je još rano za to.

"Uništila sam svoj život, budućnost, to je moja krivica", rekla je ona.

Zatim je pitala policajce da li su lisice neophodne.

"Ja sam dobro dete", nastavila je ona.

Nakon što je odvedena u policiju, ispitana je i njena majka, koja je rekla da devojčica nikad nije pokazivala agresivno ponašanje u prošlosti.

Motiv ubistva ostaje nepoznat.

Devojčica je smeštena u pritvor za maloletnike, dok je istraga u toku.

(Espreso/DayliMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.