VERONIKA (37) JE PRVI PUT RODILA SA 14 GODINA, RETKO KO BI SE USUDIO NA OVAJ ŽIVOTNI PUT: A tek koliko SAD IMA DECE
Majka čuva dete, Foto: Profimedia

Ona je majka za primer

VERONIKA (37) JE PRVI PUT RODILA SA 14 GODINA, RETKO KO BI SE USUDIO NA OVAJ ŽIVOTNI PUT: A tek koliko SAD IMA DECE

Ali njena šira porodica se ne slaže sa njenom porodicom koja se stalno širi - posebno njena sestra Dajana

Objavljeno:

Veronika Merit rodila je prvo dete sa 14 godina i priznala da su stvari „brzo eskalirale” posle njene prve trudnoće. Naime, mlada majka dvanaestoro dece otkrila je da je porodici dodala još jednog člana, ali usvajanjem. Umetnica Veronika živi u devetokrevetnoj kući sa dvanaestoro dece i suprugom Martijem (37), sa kojim je u julu kupila imanje za samo 16 hiljada evra.

Njena deca su Viktorija (23), Endru (18), Adam (17), Mara (15), Daš (14), Darla (12), Marvelous (10), Martalija (8), Amelija (6), Delila ( 5), Donovan (3) i Modi (1), a sada želi da usvoji Mišela, koji bi joj bio 13. dete.

Ali njena šira porodica se ne slaže sa njenom porodicom koja se stalno širi - posebno njena sestra Dajana. „Kada sam tek počeo da imam veliku porodicu, sećam se da mi sestra nije davala toliku podršku. Stalno je govorila: 'Zašto bi imao još jedno dete? Zašto bi ponovo zatrudnela?“, rekla je Veronika. Ipak, uverila ju je da će Mišel sigurno biti poslednji dodatak u njenoj porodici.

Pošto ima toliko dece koju treba da prati, Veronika ih oblači u različite boje da bi ih razlikovala. „Decu kodiram bojama većinu vremena kada izađemo iz kuće, iako se ponekad odlučim za odgovarajuću odeću. Sistem označavanja boja je ugrađen u sve — njihovu odeću i sobe.“

Kako kaže, priprema večere može da potraje i do tri sata sa toliko ljudi za koje kuva. Sa 36 godina, Veronika je postala i baka kada je njena najstarija ćerka Viktorija prošle godine dobila bebu. Duo majka-ćerka je bio trudan u isto vreme, što je ona opisala kao "neverovatno" jer im bebe razlikuju samo dva meseca. Veronika je neočekivano zatrudnela u školi, zatim se udala i razvela od tadašnjeg dečka - oca njenog najstarijeg dvoje dece.

Uprkos tome što je i sama majka tinejdžerka, ona je stroga prema tome da njena deca ne ulaze u veze dok ne napune 18 godina. "Nisam mnogo stroga, valjda. Imam pravila kada je važno, kao da ne pušim, ne drogiram se, ne izlazim do 18, dođem kući pre mraka. Ali uglavnom sam mekana i hladna", zaključila je ona.

(Espreso/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.