HOROR NAD HORORIMA, HANA IZMASAKRIRALA SINA, PA POJELA DEO DEČAKA: Policajci ZAPREPAŠĆENI onim što je REKLA!
Uahpšena žena, Foto: Profimedia

horor

HOROR NAD HORORIMA, HANA IZMASAKRIRALA SINA, PA POJELA DEO DEČAKA: Policajci ZAPREPAŠĆENI onim što je REKLA!

Raniji izveštaji govorili su o tome kako je navodni zločin otkriven kada je Jusefov užasnuti ujak pronašao delove tela u kantama u porodičnoj kući

Objavljeno:

Žena koja je, navodno, mačetom ubila svog petogodišnjeg sina i skuvala i pojela deo njegove glave, nema mentalnih poremećaja, presudilo je egipatsko javno tužilaštvo.

Osumnjičena, 29-godišnja Hana Mohamed Hasan, privedena je krivičnom sudu, gde će joj se suditi za ubistvo njenog sina Jusefa.

Novi izveštaji navode kako je osumnjičena navodno ubila svoju žrtvu udarivši je tri puta po glavi oružjem.

Zatim je iseckala njegovo telo na komade da uništi dokaze. Međutim, ona je uhapšena pre nego što je uspela da zakopa delove tela.

Nakon što je iskasapila njegovo telo u kupatilu, navodno je skuvala njegovu glavu i druge delove njegovog tela u ključaloj vodi na šporetu pre nego što ih je pojela.

Raniji izveštaji govorili su o tome kako je navodni zločin otkriven kada je Jusefov užasnuti ujak pronašao delove tela u kantama u porodičnoj kući u Abu Šalabiju, prošlog meseca.

Prema istrazi, Hasan je ubila Jusefa kako bi sprečila njenog bivšeg muža i njegovu porodicu da komuniciraju sa njim ili da legalno traže pravo na posete.

Istragom je utvrđeno da je Hasan bila zdrava i da nije konzumirala nikakve lekove koji bi uticali na njeno psihičko stanje.

Nakon njenog hapšenja, policajci su bili šokirani kada je priznala da je pojela deo glave svog sina jer je „želela da on zauvek ostane sa njom“.

Njen bivši suprug, H.A., rekao je tada lokalnim medijima: „Kada sam stigao, policija me je sprečila da vidim sina zbog užasne scene.“

On je objasnio: „Razveli smo se pre četiri godine jer je ona imala zemlju od oca i zamolila me da napustim kuću i porodicu i da odem sa njom da živim na toj zemlji. Ali ja sam odbio, a veza je prekinuta potpuno njenom voljom, i pokušao sam da se pomirim sa njom nakon razvoda, ali je ona odbila i ostala pri svom mišljenju“.

H.A. dodao: „Moj sin je bio taj koji me je povezivao sa njom, a ja sam ga redovno viđao i donosio mu odeću i stvari koje su mu bile potrebne. Ali nedavno je pokušavala da ga udalji od mene i usadi mržnju prema meni, kako ne bi došao kod mene. Pokušavao sam da komuniciram sa njenom porodicom da vidim svog sina i da se uverim da je dobro“.

Prema rečima advokata, Samira Mohameda Saleha, Hasan je imala kameno lice kada je rekla policiji da je želela da se osveti bivšem mužu.

„Želeo sam da se osvetim njegovom ocu i da budem slobodna. Njegov otac stalno dolazi i pokušava da ga odvede“, rekla je ona.

01:17

RODITELJI SU PRAVILI KARIJERE, DETE NE ZNA ŠTA JE LJUBAV! Stručnjaci nemaju dilemu: On je izašao iz porodice i počinio ubistvo!

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.